Astrologie

Luna Nouă în Vărsător, 24 ianuarie: Binecuvântarea inimii deschise

Prima lună nouă a anului poate aduce schimbări neașteptate. Doar cu câteva zile înainte, pe 22 ianuarie, Soarele și Uranus intră într-un aliniament tensionat – cvadratură, care va continua și la Luna Nouă.

Uranus, planeta schimbării și a trezirii, este sub imperiul Vărsătorului și va aduce multe schimbări în plan emoțional la această Lună Nouă.

La această Lună Nouă vom avea de lucru cu emoțiile care au fost triggere pentru noi pentru foarte mult timp. Avem acum ocazia de a schimba modul în care ne-am simțit în legătură cu evenimente sau tipare majore ale vieții noastre.

Uneori, sentimentele noastre se află într-o zonă la care nu avem acces. Uneori, nu ne simțim stresați chiar dacă suntem. Alteori, nu ne simțim răniți până nu ne așezăm și ne permitem să procesăm emoția. Suntem invitați la o procesare onestă a ceea ce simțim, la această Lună Nouă și pe parcursul întregului an.

E nevoie să ne ascuțim percepția legat de ceea ce simțim. Să încetăm să mai îngropăm lucruri și să ne permitem să ne mișcăm prin lume și prin noi cu mai multă libertate emoțională.

A fi liberi emoțional ne poate face pe mulți dintre noi să ne simțim prea vulnerabili. Și pentru mulți este absolut înfricoșător să trăim atât de deschiși.

Dar dacă acest an 2020 vrea să ne învețe ceva, cu toate alinierile cosmice și schimbările planetare care se întâmplă pe parcursul lui, acel ceva este nevoia de a ne deschide inimile din cel mai profund loc.

Este o lecție care iese acum la suprafață la nivel colectiv. E nevoie să încercăm în mod conștient să ne ținem inima deschisă, chiar și atunci când suntem tentați să facem același lucru cu care ne-am obișnuit și să intrăm în carapace.

Și e nevoie să aducem asta în tot ceea ce facem. Atunci când întâlnim oameni cu energii toxice, e momentul să ieșim din judecată. Să rămânem în inimă și să trimitem Iubire. E momentul să rămânem cu inima deschisă, dincolo de judecată. E momentul să includem. Din această energie, orice negativitate se alchimizează. Avem nevoie doar de Iubirea din inimă.

Luna Nouă din ianuarie vine cu acest mesaj: O inima deschisă este o inimă puternică. Iar atunci când suntem blânzi, întreaga lume se îmblânzește.

Mama Lună știe că a merge prin lume cu inimile deschise este o luptă pentru mulți dintre noi. De aceea trece prin diferite faze. Ne arată când este plină și deschisă, dar și când este întunecată și are nevoie să se retragă. Inima ei este mereu deschisă, însă funcționează și se arată diferit lumii, în funcție de ritmurile și ciclurile ei. Uneori, avem nevoie să ne punem inima pe tavă, alteori avem nevoie să avem grijă de ea, cu blândețe.

Acum este momentul să explorăm cât spațiu nefolosit există încă în inimile noastre. Și cât de mult ne putem expansiona din acest spațiu. Atunci când ne permitem să ne deschidem inima puțin mai mult decât este zona noastră de confort și când ne permitem să strălucim în energia inimii, începem să funcționăm în aliniere cu puterea noastră. Sunt aliniat cu puterea mea cea mai înaltă – aceasta este mantra pentru luna ianuarie. Și cel mai bun mod de a ne alinia astfel este prin deschiderea inimii.

Asta nu înseamnă să permiți să se profite de tine sau să continui să oferi atunci când acest lucru nu servește binelui tău mai înalt. Este despre a ne asuma puterea care vine din inima deschisă și despre a acționa din acel punct, luând uneori decizii surprinzătoare pentru mintea conștientă.

Să fim curajoși. Să iubim puțin mai mult și să ne permitem să simțim tot ce am îngropat adânc. Atunci când simțim, ne vindecăm. Vindecarea nu vine însă din disecarea emoțiilor cu mintea, ci vine pur si simplu din permisiunea de a merge prin lume cu inima deschisă.

Încearcă. Expansionează-ți inima și privește spre cer. Simte. Mergi în lume cu inima sus. Când simți să te contracți și să te ascunzi, vezi dacă poți face opusul. Ai încredere. Este momentul să primim binecuvântările inimii deschise.

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *