Astrologie

Luna Nouă în Vărsător, 1 februarie 2022: Noi orizonturi

Luna Nouă în Vărsător din 1 Februarie aduce o energie puternică pentru că marchează începutul anului nou lunar. Este un moment al noilor începuturi. E momentul să facem curat, să reducem la zero dezordinea de toate felurile și să aducem energie nouă. Avem nevoie de o nouă setare mentală. Orice acțiune pe care o aducem acum din noua energie va inspira noi moduri de a percepe realitatea, idei aliniate și claritate mentală.

Este o energie propice curățărilor la nivel mental. E recomandat să intrăm într-un detox al minții și să stăm în nemișcare, fără să mai permitem minții să zburde.

Sunt energii fresh la această lună nouă dar și câteva lucruri de ținut minte. Mercur va fi încă retrograd, deci putem să avem puțină răbdare când vine vorba despre a face salturi îndrăznețe.

Mercur retrograd este un moment de reflecție și revizitare a trecutului. Este un moment în care tiparele subconștiente ies la suprafață pentru a fi revizitate. Când Mercur este retrograd, se simte ca și cum facem pași înapoi mai degrabă decât înainte.

Aceasta energie retrogradă va fi scurtă, pentru că de pe 3 februarie Mercur este în mișcare directă din nou. După această dată, putem vedea efectele depline și energiile fresh ale aceste luni noi.

În săptămânile ce urmează, vom vedea că ne va fi mai ușor să mergem înainte și să lucrăm asupra unor scopuri și intenții pe care le-am setat pentru acest an.Lecții și recompense la luna nouă în Vărsător

Un alt factor important este influența lui Saturn. Saturn este uneori o energie dură, pentru că vrea să fim responsabili pentru noi înșine și acțiunile noastre. Uneori ne cere să răspundem la întrebări grele și să ne asigurăm că ceea ce spunem că vrem și comportamentul nostru este în aliniere.

Saturn ne poate aduce lecții de viață, oferindu-ne o verificare a realității dură uneori. Putem fi forțați să confruntăm ceva pentru care nu ne-am asumat responsabilitatea în viețile noastre. Sau să confruntăm provocările necesare pentru a ne manifesta scopul.

Atunci când Saturn este implicat, apare întotdeauna o oportunitate pentru creștere și succes. Saturn ne oferă lecții grele, pentru că știe că le putem face față. Ne dă lecțiile grele, ca să continuăm să creștem, să mergem mai departe și să avem viața pe care suntem destinați să o avem.  

Dacă observi provocări sau obstacole la luna nouă în Vărsător, trebuie să știi că ți se dă și puterea de a trece peste ele sau prin ele. Și că va exista recompensă. Saturn vine întotdeauna cu recompense după lecțiile pe care ni le dă.

Putem de asemenea să folosim aceasta energie pentru a persevera să lucrăm asupra a ceea ce ne-a tulburat în ultimul timp. Dacă ai trecut prin ceva foarte provocator, această lună nouă îți poate aduce suport și te poate ajuta să-ți găsești calea.

Influența lui Saturn este un suport cosmic pentru longevitate, deci la această lună nouă pot fi stabilite scopuri pe termen lung. Saturn îți oferă perseverența de care ai nevoie să treci testul timpului.

Dacă vrei să îți iei angajamente pe termen lung în viața ta, la această lună nouă e momentul perfect să stabilești intenții. După ce Mercur iese din retrograd, este momentul perfect să și acționezi asupra lor.Jupiter și Uranus: noi orizonturi

O alta forță cosmică care merită menționată în jurul acestui moment al Lunii Noi este alinierea armonioasa dintre Jupiter și Uranus. Uranus în armonie cu Jupiter este un aspect pozitiv care ne va ajuta să mergem dincolo de gândurile limitative, într-o atmosferă plină de speranță și abundență.

Sub această Lună Nouă în Vărsător, putem găsi răspuns la întrebări precum: Cum îmi pot rearanja setările mentale, într-un fel nou? Cum pot să curăț credințele limitative și îndoielile, pentru a face loc noului în viața mea? Cum pot să mă expansionez în cine sunt cu adevărat?

Uranus este planeta trezirii și, împreună cu Jupiter, creează o oportunitate pentru momente de “aha” și insight-uri puternice.

Per ansamblu, Luna Nouă în Vărsător este despre a ne curăța spațiul mental, astfel încât să ne expansionăm spre noi orizonturi. Cu o minte clară, putem să începem să vedem noi oportunități și să primim perspective noi.

Sunt atâtea lucruri de care ne putem bucura la această lună nouă. Să ne luăm timp să ne scăldăm în aceste frecvențe și să le permitem să ne miște în cel mai bun mod cu putință.

Sursa: foreverconscious.com
Traducere: Damaideparte.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *