Astrologie

Luna Nouă în Taur, 23 aprilie 2020: Între două lumi

Avem în fața noastră acum oportunitatea de a construi ceva diferit. Sub influența Lunii Noi în Taur, suntem chemați să simțim ce ne dorim cu adevărat să creăm.

Un început mare, la scară globală, apare acum la orizont. Încă nu este complet aici, dar începem să-i simțim prezența și modurile în care devine din ce în ce mai palpabil. Această Lună Nouă poate fi considerată piatra de temelie energetică pentru acest început.

Acum putem crea spațiu și stabili intenția pentru viața care vine. Acum e momentul să facem un pas în afară din situația prezentă și să ne adresăm niște întrebări: Ce vreau să devin acum? Cum îmi pot alinia călătoria la dorințele cele mai profunde ale sufletului?

Păstrează aproape de tine dorințele tale. Nu te îngrijora legat de cât de reale sunt, ci pune-le aproape de inima ta, spre binele tău și al Planetei.

Apoi, stai cu toate umbrele care vin și îți acoperă dorințele sufletului. Recunoaște-ți cele mai profunde frici. Recunoaște ce se află în spatele anxietății și a sentimentului de insecuritate care plutește în aer. Munca cu umbrele este copleșitoare dar a aduce la lumina întunericul în această perioadă este tot ceea ce avem nevoie pentru o vindecare autentică.

Uranus, planeta schimbării, este activă la această lună nouă. Uranus este responsabil pentru dereglarea ordinii știute și tulburarea căilor vechi, pentru a ne trezi din inerție și predictabilitate. În același timp, influența lui poate fi profund haotică.

În același timp și Saturn este activ. Saturn este despre a menține lucrurile la fel, onorând trecutul, tradiția și stabilitatea căilor deja cunoscute.

Ambele energii sunt în acțiune în acest moment. Putem resimți această dualitate în interior, dar o putem simți și la nivel mai mare, în lume. Putem resimți în această perioadă, atât în interiorul nostru cât și la nivel colectiv, impactul a două forțe care acționează cu aceeași putere. O forță revoluționară, care vine ca o furtună să răstoarne toate căile vechi, să prăbușească tot ceea ce era cunoscut și să distrugă tot ce nu se aliniază noului, pentru a crea oportunitatea de a construi viitorul pe baze complet noi. Și o forță a stabilității, care acționează după principiul inerției, încetinind schimbarea, aducându-ne mereu în energia cunoscută și în confortului căilor vechi.

Aici intervine liberul arbitru al fiecăruia. Vrem să ne întoarcem la modul în care erau lucrurile sau vrem să construim ceva nou? Aceasta e întrebarea cu care e nevoie să stăm în perioada următoare.

Apoi, putem descoperi că aceste două forțe pot lucra cu adevărat împreună. Putem da recunoaștere trecutului și darurilor sale, în același timp în care facem loc pentru evoluție și modalități noi de a ne crea viitorul. Putem să ne luăm ghidarea din energia sănătoasă legată de trecut. Și să folosim această energie nu pentru a recrea trecutul, ci pentru a aduce în manifestare noul.

Cum putem să ne raportam cât mai armonios la acest spațiu dintre lumi pe care îl traversăm acum? Cum putem onora ambele energii? Cum putem crea noul onorând vechiul? Cum putem lăsa loc speranței pentru nou în mijlocul haosului și al distrugerii vechiului? Cum putem asista partea din noi căreia îi e teamă de necunoscut?

Cărei creații a inimii îi facem loc în spațiul de trecere dintre două lumi?

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *