Luna Nouă în Taur, 11 mai 2021: Vidul fertil

Publicat: 10 mai 2021
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Nouă în Taur din 11 mai deschide sezonul eclipselor. Perioada următoare ne va oferi oportunități unice, cu fiecare eclipsă în parte, să facem salturi cuantice pe calea evoluției sufletului.

Luna Noua în Taur aduce începutul unui nou ciclu lunar care ne va conduce la eclipsa de lună din 26 mai. În anumite perioade, luna nouă aduce energie nouă, activă, de început. Cu alte ocazii însă, luna nouă ne cere să ne retragem, să ne adunăm în interior și să reflectăm asupra momentului în care ne aflăm.  

Această lună nouă în Taur cu siguranță ne îndeamnă la retragere. Avem acum posibilitatea să ne reîncărcăm în cel mai profund mod. Este un moment pentru grija de sine, pentru retragere, reflecție și a permite energiilor să curgă acolo unde e nevoie, mai degrabă decât să încercăm să le direcționăm și să le controlăm. E un moment de împământare și reîntoarcere la corp.

Putem să simțim deja energia eclipselor viitoare, însă cu picioarele pe pământ suntem întotdeauna mai pregătiți pentru transformările ce vor veni.

Luna Nouă în energie feminină

Lilith este foarte activă în aceste momente. Este energia feminină care ne reamintește să stăm în puterea noastră, recunoscându-ne întregul potențial al ființei. Ne amintește să vorbim cu vocea adevărului, a sinelui autentic și să facem fața situațiilor inconfortabile dar necesare.

Lilith reprezintă vidul fertil de dinainte de transformare. Tot ceea ce merită născut în această lume, trece prin această stare de vid fertil. Din când în când, avem nevoie să ne reîntoarcem la punctul zero pentru a regăsi calitățile primordiale ale energiei creative, pentru a ne reîncărca și a primi ghidare pentru călătoria sufletului nostru. Acolo regăsim vocea delicată a intuiției noastre și înțelepciunea Sinelui mai înalt.

Energia venusiană feminină este și ea foarte activă, îndrumându-ne să rămânem în flow, să ne îmbrățișăm partea creativă, intuitivă și mai puțin practică a ființei noastre. Este despre a permite busolei interioare să ne ghideze, mai degrabă decât despre a fi prinși în ego sau în opiniile altora.


Împământare și pregătire pentru sezonul eclipselor

Această Lună Nouă în Taur este o oportunitate de a ne împământa, a ne reîncărca bateriile și a întâmpina energiile de transformare din sezonul eclipselor care începe.

Este oportunitatea noastră să intrăm în interior și să ascultăm liniștea și vocea inimii. Este o ocazie în plus pentru a avea încredere în înțelepciunea și intuiția propriului nostru corp. Este timpul să întâmpinăm fluxul creator al energiei care ne permite să evoluam și să îmbrățișăm orice schimbare cu ușurință și grație.

Traducere: foreverconsious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *