Astrologie

Luna Nouă în Scorpion, 28 octombrie 2019: Perspectiva de ansamblu

Luna nouă în Scorpion din 28 octombrie aduce valuri puternice de energie.  

Schimbarea plutește în aer iar în această perioadă vom fi treziți spre noi adevăruri. Ies la lumină informații noi care ne pot duce într-o direcție complet nouă. Suntem chemați să ne trezim și să vedem realitatea dintr-un punct de adevăr.

Exact ca atunci când experimentăm un eveniment șocant sau neașteptat. Suntem forțați să privim la lucrurile din jur cu ochi noi sau chiar să vedem lucruri pe care nu le-am văzut înainte.

Ancorarea la perspectiva mai mare este esențială în această perioadă. Atunci când ne pierdem în tiparele vechi din care totul e greu, e nevoie să ne oprim și să privim în ansamblu. Atunci vom putea să avem acces la frumusețea a ceea ce urmează.

Și atunci putem simți că e frumos chiar și faptul că încă nu știm calea cu exactitate. Că sunt frumoase și părțile de viață în care suntem aruncați în confuzie. Pentru că doar așa putem uneori să ne reamintim ce este real.

Și cel mai frumos este că, deși nu știm calea, ne putem întinde aripile, schimba perspectiva și avea încredere în ceea ce vine.

Transformare profundă

Scorpionul este semnul transformării. Energia lui trece prin mai multe arhetipuri: de la scorpionul care e pregătit să atace, la vulturul care poate vedea de la kilometri depărtare pentru ca apoi să intre în întuneric și să se renască din propria cenușă, ca pasărea Phoenix.

Este metamorfoza prin care trecem la nivel colectiv acum. Este ciclul de transformare a ego-ului, din noaptea neagra a sufletului până la atingera stadiilor superioare de înțelepciune spirituală.

Această lună nouă aduce energii mai intense. Putem simți furie sau sentimente de copleșire. Avem nevoie însă de intensitate pentru a trece prin transformări profunde.

Energii intense

E nevoie să rămânem centrați, permițând în același timp să se miște prin noi ceea ce e nevoie să se miște, să ne transforme și să ne schimbe.

Trăim într-o lume a dualității și parte din experiența noastră umană este să învățăm să simțim toate emoțiile posibile, permițându-le să ne construiască și să ne ajute să devenim cine suntem meniți să fim.

Acum e momentul să lăsăm controlul și să ne scufundăm în smerenie. În posibilitatea magiei din noi atunci când ne încredințăm vieții. Acum ne putem da voie să curgem printre emoții, observând tendințele de a deveni controlatori, agresivi, ostili și de a acționa din ego.

Acum ne putem da voie să ne transformăm din scorpionul cel mic în Pasărea Phoenix. Să încorporăm motivul pentru care suntem aici. Să murim vieții noastre vechi și să renaștem în Adevăr.

Sursa: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *