Luna Nouă în Săgetător 18 Decembrie Expansiune a Ființei
Astrologie

Luna Nouă în Săgetător, 18 Decembrie 2017: Expansiune a Ființei

Iată un nou început care coincide cu sfârșitul unui an foarte intens. Luna Nouă în Săgetător, înainte de sfârșitul lui Mercur Retrograd, înainte de solstițiul de iarnă și încă parte din eclipsa solara din 21 august.

Ce e de făcut la această Lună Nouă în Săgetător, în afară de a fi ocupați cu Sărbătorile?

Să petrecem ceva timp cu noi înșine. Să simțim expansiunea care ne așteaptă după toată această perioadă de purificare prin care am trecut foarte intens în ultimele săptămâni. Pentru că toată această expansiune pare a fi condiționată de angajamentul pe care îl avem față de acest proces de a lăsa în urmă hărțile și filtrele învechite prin care ne-am obișnuit să funcționăm.

Luna Nouă în conjuncție cu Saturn este un moment de organizare a lucrurilor, de ordonare interioară și de planificare. Reogranizare, completare, reașezare – acestea sunt cuvintele care definesc această perioadă.

Luna Nouă în Sagetător conjuncție cu Venus ne oferă posibilitatea unui nou început în iubire, în relație cu noi înșine și cu părțile din noi cărora nu le-am oferit atenția noastră sau în relație cu o conexiune nouă sau deja existentă. Există potențial de deschidere a inimii înspre energia iubirii, pentru a-i permite să vină în viața noastră, în orice fel folosește sufletului în acest moment.

Aliniere interioară cu noul

Este o perioadă de entuziasm și expansiune cu schimbări și surprize care apar din senin.

Aliniază-te cu noile începuturi care apar la orizont acum, la Luna Nouă în Sagetător. Energia eclipsei solare încă acționează până la sfârșitul lui ianuarie.

Este un alt inceput al călătoriei înspre Nou. Să simțim în fiecare moment Noul. Realizând sacralitatea fiecărei zile. Realizând în câte feluri putem redescoperi unicitatea fiecărui moment, o dată cu transformarea noastră.

Totul începe să arate diferit. Pentru că ne schimbăm în interior. Totul răspunde transformării noastre interioare.

Totul există în Acum. Așa ca celebrează momentul Acum.

Fiecare lucru pe care-l întâlnești pe drum. Schimbările. Oglinzile. Inima. Iubirea. Sentimentul că meriți aceasta transformare. Abundența vieții care îți inundă celulele. Intră în moment din ce în ce mai mult.

Celebrează acest moment. Acest anotimp. Această viață, această călătorie. Această Lună Nouă. Aceste sărbători. Cu entuziasm. Ca pe o expansiune a Ființei tale ce așteaptă de mult timp să se exprime în deplinătatea frumuseții ei.

Sursa: https://lovehaswon.org/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Constantin spune:

    Mulțumesc și Sărbători fericite !

    1. Asemenea, Constantin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *