Luna Nouă în Pești 17 martie suntem împreună în această transformare

Luna Nouă în Pești, 17 martie: Suntem împreună în această transformare!

Publicat: 16 martie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Nouă în Pești din 17 martie este un moment magic în care putem să începem un nou capitol și să scriem o nouă poveste.

Avem luna nouă în Pești o singură dată pe an. O singură dată avem oportunitatea să pătrundem în apele Peștilor și să explorăm întregul Univers, misterios și nesfârșit.

Peștii sunt cameleonii zodiacului. Peștii absorb energia din jurul lor. Ei simt tot ceea ce simt cei din jur. Pentru că au abilitatea de a deveni una cu lumea din jur, peștii pot fi totul sau nimic. Peștii reprezintă semnul sacrificiului.

În această privință, au multe în comun cu Chiron, arhetipul vindecătorului rănit.

Poate că rănile tale cele mai profunde nu se vor vindeca, dar vor deveni în cele din urmă cele mai mari daruri ale tale, moștenirea ta, ceea ce lași în urmă pentru generațiile care vin.

Îmbrățișându-ți rănile, le permiți să devină parte din tine. Îmbrățișându-le, ele încetează să mai aibă putere asupra ta.

Vindecarea rănilor colective la luna Nouă în Pești

Pentru Pești, rănile personale devin răni universale. Nu mai există durerea mea sau durerea ta, ci durerea pe care o împărtășim cu toții și care se află înauntrul fiecăruia.

Frumusețea este că atunci când ne împărtășim sentimentele cu ceilalți, iluzia separării dispare. În durere, ca și în iubire, nu mai există eu sau tu, ci există noi.

Vindecarea se întâmplă când ieși din ego și devii una cu lumea. Vindecarea înseamnă să fii pe aceeași lungime de undă cu Universul.

Luna Nouă în Pești este despre a fi împreună – în durere și în bucurie – cu afecțiune unii față de ceilalți. În acest spațiu al conexiunii, părțile noastre rănite pot veni împreună iar asta face ca vindecarea să fie posibilă.

Luna Nouă în Pești este în conjuncție nu doar cu Chiron, ci și cu Marte și Jupiter.

Marte îți poate sfâșia sufletul și te face să te uiți la identificarea cu ego-ul, dar din fericire nu ești lăsat singur în această luptă. Jupiter formează un aspect benefic cu Luna Nouă. Există speranță, dincolo de toate. Vindecarea va veni, în cele din urmă.

Iluzia separării

Mulți dintre noi au experimentat durerea separării în timpul cât Chiron a fost în Pești. În ultimii 8 ani, Chiron ne-a arătat locurile în care ne este greu să stăm conectați cu lumea, la scară mare.

Durerea separării este atunci când, indiferent ce faci, nu te poți conecta cu lumea. Atunci când indiferent cât de greu încerci, ceva în interiorul tău se simte deconectat.

Chiron în Pești ne-a cerut să vindecăm rana separării, învățând să fim vulnerabili, să avem încredere în alții, să ne conectăm cu lumea dintr-un loc de autenticitate și adevăr.

Durerea poate fi vindecată dacă te scufunzi în ea și apoi o eliberezi. Adu-ți aminte, separarea este doar o iluzie.

Dacă ai opus rezistență procesului, Luna Nouă în Pești este șansa ta să faci pace cu rana separării.

Dacă ți-ai îmbrățișat rana, Luna Noua este momentul să pui în practică nivelul următor.

Cum poți să aduci mai multă conștientizare și vindecare asupra  ceea ce ne unește mai degrabă decât asupra a ceea ce ne separă?

Sursa: Astro Butterfly 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *