Astrologie

Luna Nouă în Leu, 19 august 2020: Echilibrarea polarităților

Soarele este în toată splendoarea sa sub semnul Leului și această Lună Nouă ne aduce aminte că orice se întâmplă și indiferent cât de întunecat pare totul, există întotdeauna un Soare dispus să strălucească pentru noi, chiar și atunci când pare că avem doar întuneric în jurul nostru.

2020 a oferit multe reașezări și oportunitatea pentru schimbări incredibile. Acum ne putem întreba cum putem folosi la maximum ce a mai rămas din acest an. Putem să încheiem unele proiecte, să ne odihnim mai mult sau să avem mai multă grijă de noi.

Nu există o modalitate greșită de a folosi timpul, deci e important să ieșim din orice vinovăție am avea legat de asta. Important e să nu renunțăm la noi, la visele noastre, la ce ne aduce bucurie și adaugă semnificație vieții. Să facem ce putem mai bine, acolo unde suntem. Și să vedem oportunitățile pe care le avem acum, cu toate nisipurile mișcătoare prin care navigăm.

Luna Nouă în Leu ne va trimite energie pozitivă care să ne amintească să ne bucurăm de viață și de ce a mai rămas din acest an.

La această Lună Nouă, avem planeta Marte foarte activă. Marte este în conjuncție cu Eris, Zeița Discordiei, în cuadratură cu Saturn și Pluto și în triadă cu Soarele și Luna. Marte va fi planeta care ne va veghea în timp ce încheiem acest an profund transformațional.

Marte este foarte activ la această Lună Nouă și ne poate aduce multă motivație pentru a acționa în lucruri pe care le-am amânat sau legat de care nu am avut claritate până acum. Dacă am exagerat în a acționa până acum sau dacă suntem sensibili la energia focului, ne putem simți copleșiți sub impactul lui Marte. 

Este foarte important să ne ascultăm corpul și să ne conectăm cu înțelepciunea lui. Ne vor fi apăsate multe butoane în această perioadă, ca să ne putem întoarce la echilibru. Depinzând în ce parte a polarității ne-am aflat până acum, dacă am fost prea mult timp într-o energie vom fi împinși spre opusul ei. Dacă ne-am concentrat prea mult pe acțiune, vom fi împinși să ne relaxăm iar dacă am fost prea detașați, vom putea intra în contact cu mai multă motivație, focalizare și acțiune. Totul pentru a ajunge în echilibru.

E important să știm că, la nivel mai înalt, vom manifesta întotdeauna în viețile noastre ceea ce avem nevoie. Așa că e important să avem încredere în ritmul și ciclurile corpului nostru, să avem răbdare cu noi înșine și să ne conectăm la toate modurile prin care putem să ne echilibrăm și să ne ajustăm nivelul de energie.

Tot ce are nevoie de curățare, integrare și eliberare poate veni acum din întuneric la lumină. Cel mai important lucru e să rămânem în iubire, centrați, cu inima plină de compasiune pentru noi și pentru ceilalți, pentru perioada pe care o traversăm. Iar când simțim că lucrurile o iau razna în jurul nostru, cel mai important este să ne reamintim că fiecare face ce poate mai bine, de la nivelul de conștientizare pe care îl are.

Luna Noua din Leu ne va aduce suficientă lumină pentru a putea transmuta ceea ce avem nevoie să eliberăm acum. Să respirăm puterea și focul interior care se reaprinde. Energia scopului, a pasiunii și a iubirii – toate împreună -sunt cele care ne pot ghida și ne pot conduce prin tot ceea ce iese la lumină acum.

Adaptare: https://foreverconscious.com/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *