Astrologie

Luna Nouă în Gemeni, 22 mai 2020: Lumina din întuneric

Luna Nouă aduce cu ea potențialul seminței care tocmai a fost plantată. Aici este încifrat codul în care se află tot ceea ce acea sămânță poate deveni.

Fiind o lună nouă întunecată, nevizibilă pe cer, ne oferă ocazia întâlnirii cu întunericul. Întunericul care transformă și ne pune față în față cu necunoscutul. Există multă magie în necunoscut, atunci când putem să stăm în el, dincolo de frică. Există multă magie dincolo de nerăbdare, atunci când suntem ca o sămânță de-abia plantată în pământul întunecat, așteptând să iasă la lumină. Așa începe întreaga creație. Din punctul zero al posibilităților nelimitate- vidul fertil, întunericul absolut care conține în el lumina creației. În această perioadă e momentul să onorăm procesul creației, prin care trecem din nou și din nou de la întuneric la lumină, ori de câte ori creăm viață nouă.

Este posibil să simțim confuzie în această perioadă. Ca și cum inima vrea ceva iar mintea vrea altceva. Putem simți și lipsa de speranță, ca o noapte neagră a sufletului.

Energia Gemenilor reflectă conectarea cu Pământul și cu cerul în același timp. Viața se află la confluența celor două dimensiuni. Cum putem sta conectați în același timp la realitatea fizică pe care o vedem și la realitatea spirituală pe care o simțim?

Energii în polaritate

Saturn Retrograd este activ la această Lună Nouă cu energie de împământare. Ne sprijină în stabilirea scopurilor și în a gândi practic. Ne conectează la puterea creatoare din care putem face alegeri înțelepte care vor trece testul timpului. Ne ajută să gândim pe termen lung și să planificăm lucrurile cu rigurozitate.

În același timp însă, în această perioadă, avem active și energiile apei și aerului prin Mercur, Venus și Neptun. Neptun, planeta spiritualității dar și a iluziei ne ajută să ne vedem potențialul, dar ne poate pune în contact si cu multă neclaritate.

Venus Retrograd și Neptun pot cauza o stare de confuzie în această perioadă. Ne putem simți trași în direcții diferite, ca într-o deconectare a minții de inimă.

A merge în interior la propria busola este soluția acum. Să căutăm orice energie care ne susține și ne dă încredere în calea care se așterne în față. Chiar dacă nu pare prea clară în acest moment.

Chiar dacă pare că pentru moment suntem în întuneric, la fel ca o sămânță plantată în pământ, avem nevoie să știm că vine și momentul de a ieși la lumină. Întunericul servește întotdeauna luminii, în cele din urmă. Atunci când permitem să se întâmple alchimia întunericului în lumină vom căpăta viață nouă. Atunci vom prețui lecțiile învățate în întuneric și vom păși în toată lumina și măreția noastră, smeriți și recunoscători în același timp.

Adaptare: https://foreverconscious.com/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *