Luna-Nouă-în-Fecioară-Transformarea-rănilor-ancestrale.jpg

Luna Nouă în Fecioară, 7 septembrie 2021: Transformarea rănilor ancestrale

Publicat: 6 septembrie 2021
Comentarii: 1 Răspunsuri

La Luna Nouă din septembrie e posibil să ne simțim împrăștiați în toate direcțiile. De obicei, acest lucru poate însemna că avem ocazia unui salt uriaș spre o nouă versiune a noastră. Și pare că se creează toate condițiile pentru asta, mai ales că această lună nouă este despre transformarea rănilor ancestrale. Să ne luăm un moment să ne imaginăm energia lunii cum circulă în sistemul nostru energetic. Ca o energie care ne susține în călătoria interioară, astfel încât să simțim unde ne aflăm dar și unde vrem să mergem. Simțim necunoscutul uriaș care se întinde în față, cu toată incertitudinea de rigoare. Dar și cu nevoia de a merge și mai profund în interior, pentru a ne conecta la propriul potențial.

Sub semnul Fecioarei, Luna Nouă ne aduce aminte că împământarea și conectarea cu Pământul reprezintă ceea ce ne va da putere să trecem peste toate procesele interioare.

Energia se simte împrăștiată în toate direcțiile. Putem să simțim că vrem să încercăm lucruri noi sau să creăm schimbări mari în viața noastră. Poate că vom simți că a sosit timpul să facem lucrurile diferit sau să încercăm ceva ce am vrut mereu să trăim.

Transformarea rănilor ancestrale

Există un sentiment al aventurii legat de această Luna Nouă și o energie care ne ajută sa ne conectăm cu copilul interior și să transformăm rănile noastre ancestrale. Suntem sprijiniți să explorăm credințe sau atitudini pe care le-am adunat din copilărie și care nu ne mai servesc.

Energia de acum ne sprijină să vindecăm răni ancestrale și trans-generaționale. Răni care sunt moștenite de la familia noastră pământeană dar și de la familia de suflete. Răni care au legătură și cu pământul pe care am ales să ne naștem.

Energia este puternică iar munca nu este ușoară. Suntem chemați să spargem cicluri pe care nu le-am creat noi dar asupra cărora avem putere să le punem capăt.

Ne putem uita la răni ale copilăriei și putem conștientiza modul cum se manifestă ele în realitatea noastră curentă. Este spre binele nostru mai înalt să continuăm la fel sau e momentul să rupem lanțul și să încercăm ceva nou?

Dacă te simți chemat să faci munca de transformare a rănilor ancestrale, la această lună nouă se deschide un portal pentru vindecarea organică a multor astfel de răni. Dacă lucrezi la aceste arii ale vieții tale de ceva timp, această lună nouă va fi un prilej de a merge la nivelul următor. Uneori, doar a deveni conștient de astfel de lucruri ajută la vindecare. Prin a deveni conștienți, putem deja să facem schimbările.  

Luna Nouă în Fecioară ne trimite valuri mixte de energie care pot aduce si trigger-e ale rănilor vechi, dar care ne și inspiră să facem lucruri noi. Iar aceste două manifestări se află la capete diferite ale spectrului, de aceea Luna Nouă poate veni cu suișuri și coborâșuri.

E ca și cum ne aflăm pe un balansoar emoțional care ne scutură și ne copleșește în același timp în care ne eliberează de tot balastul.

Suntem întregul Univers

De aceea, e important să ne aducem aminte de forța de împământare a Fecioarei. Fecioara este despre a fi întreg și complet. Reprezintă recunoașterea faptului că suntem mereu întregi. Suntem întregul Univers manifestat într-un corp uman. Suntem compleți si nu avem nevoie de nimic din afară pentru a ne conecta cu acest rezervor puternic de energie a Sursei care trăiește în interior.

Energia Fecioarei ne învață că suntem Sursa, Universul, că suntem una cu totul. Când putem recunoaște asta, putem să ne aliniem și să ne conectăm cu puterea care vine prin asta și ne regăsim puterea personală.

Să ne scufundăm picioarele în Pământ. Să ne permitem să ne simțim conectați cu energia Sursei din interior. Să permitem acestei conexiuni să ne dezvăluie puterea interioară. Să simțim că suntem întregi. Să navigăm astfel valurile acestei Luni Noi, spre înnoirea a tot ce este învechit și trebuie să plece. Acum putem face fie pași de bebeluș fie salturi uriașe. Important este să mergem înainte. Niciun efort nu va fi risipit.

Adaptare: foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *