Astrologie

Luna Nouă în Capricorn, 13 ianuarie 2021: “Punct. Și de la capăt. Altfel”

Prima lună nouă a anului cade în semnul Capricornului, pe 13 ianuarie.  Această Lună Nouă ne reamintește de călătoria prin care am trecut, din ianuarie 2020 până acum. E momentul să recunoaștem și să onorăm cât de mult am crescut și cât de mult s-au schimbat viețile noastre.

Am experimentat atât de multe alinieri astrologice în 2020. 2021 va fi mai liniștit, permițându-ne să integrăm tot ce a ieșit la suprafață în 2020.

Această Lună Nouă din ianuarie este una de integrare majoră. Ne reamintește de trecut, dar ne îndeamnă și să reflectăm la cât de multe am întâmpinat, am depășit, am transformat în ultimele 12 luni. Acum e momentul să vedem cum ne-am maturizat și cum toate provocările prin care am trecut ne-au transformat și pe noi și au transformat și prioritățile noastre.

Cât de mult ni s-au schimbat prioritățile în ultimul an? În ce fel viețile noastre au căpătat o altă turnură? Sau poate chiar o nouă semnificație?

Influențe

Putem fi puțin agitați sau putem intra în dinamici push&pull, simțind în interior forțe care se opun și creează scindare interioară. Această energie este generată și de planeta Eris, Zeița discordiei, care va fi în opoziție cu această Lună Nouă. Uranus, Marte și Lilith sunt și ele active, putând aduce în viața noastră știri șocante sau surprinzătoare.  

La câteva zile după această Lună Nouă, Uranus, planeta trezirii, va intra în mișcare directă, întărind efectele sale energetice și revelând adevăratele nuanțe ale unor situații care au început în august 2020, când Uranus a intrat în mișcare retrogradă.

Indiferent ce provocări ne apar acum în cale, Capricornul aduce energia sa de tărie interioară și ambiție caracteristică acestei zodii. Avem toate resursele să facem față oricăror obstacole, energii dizarmonice, teste.

Această Lună Nouă din ianuarie ne oferă motivația care ne va inspira și ne va da energia necesară pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce a fost provocator pentru noi în ultimul an și nu am putut finaliza. Primim un surplus de încredere și claritate și vom primi și curajul de a lua decizii care până acum ni se păreau dificile.

Există suport cosmic imens în această direcție, așa că e important să știm că nu suntem singuri, sub cerul întunecat al acestei Luni Noi.

La prima Luna Nouă a anului, să ne luăm un moment pentru a onora călătoria prin care am trecut în ultimul an. Să onorăm cât de mult am crescut, ne-am maturizat și cum ni s-au schimbat prioritățile.

2020 nu a fost un an irosit. A fost un an de trezire, de realiniere a valorilor interioare și, mai ales, un an care ne-a provocat să vedem totul cu ochi noi. Acum putem folosi tot ce am învățat. Și putem reporni în călătoria noastră, remodelați de tot ceea ce a însemnat anul 2020 în viața noastră.

Sursa: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *