Astrologie

Luna nouă în Berbec, 1 aprilie 2022: Binecuvântarea răniiLuna Nouă în Berbec vine cu magia începutului unui nou timeline de destin. De data aceasta nu este vorba doar despre un proces mental de manifestare, ci despre o schimbare de linie de destin în toate structurile noastre.

Toată energia astrală gravitează în jurul manifestării viselor și dorințelor cele mai profunde ale sufletului nostru. Acum e momentul să ne amintim puterea și rolul de co-creator în Univers.

Energia Berbecului se referă și la acțiune așa că orice ținem în energia noastră ca realitate este nevoie să începem să materializăm în viața de zi cu zi.

Chiron, vindecătorul rănit

Alături de energiile de manifestare pe care le oferă această Lună Nouă, există și o energie complementară care există în aer acum datorită asteroidului Chiron.

Energia lui Chiron este foarte puternică la această Lună Nouă și ne oferă ocazia de a ne privi rănile și de a găsi frumusețea din ele. Acum primim puterea de a recunoaște modul în care rănile noastre, deși dureroase, ne-au dat cele mai importante lecții de care sufletul nostru avea nevoie.

Uneori suntem atât de prinși să încercăm să ne reparăm rănile, să le îngropăm sau să ne prefacem că nu s-au întâmplat, încât uităm că tot ce trebuie să facem este să permitem rănilor noastre să ne arate o nouă cale de urmat.

Când creăm spațiu pentru acest mod de a fi, începem să găsim puterea și înțelepciunea pe care le conțin rănile noastre. Și începem să ne luăm rănile și să le punem în serviciu, pentru a-i ajuta pe alții.

Aceasta este magia lui Chiron. Dacă simți că se aplică vieții tale în acest moment, această energie este prezentă și gata să te servească.

Alături de energiile vindecătoare pe care le oferă Chiron, Jupiter și Neptun ne oferă alte oportunități. Împreună, Jupiter și Neptun reprezintă trezirea colectivă și ne intensifică simțurile psihice.

Dacă vreți să începeți o nouă practică spirituală sau să vă întoarceți la practica de meditație, această Lună Nouă va face posibil acest lucru.

Dacă ați dorit să vă explorați darurile spirituale sau v-ați ignorat propria intuiție până acum, această Lună Nouă vă va oferi impulsul de care ați putea avea nevoie.

Este momentul să ne întoarcem spre interior, să ne conectăm la propria putere. Să ne revendicăm puterea interioară. Să rămânem fermi și adevărați în ceea ce suntem.

Să știm că suntem demni de o viață frumoasă, indiferent cât de răniți și de traumatizați am fost în trecut.

Să știm că rănile noastre sunt portaluri către înțelepciune, pentru a-i ajuta pe alții și pentru a crea o lume mai frumoasă.

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *