Astrologie

Luna Nouă în Balanță, 16 octombrie 2020: Reîntoarcerea la Sine

Balanța este despre echilibru și adevăr. Aceasta este și energia acestei luni noi. La această Super Lună Nouă, energiile vor fi puternice. Vom simți energia de a merge în interior, spre profunzimile sufletului nostru.

Această Lună Nouă poate să aducă la suprafață răni mai vechi. Poate ne vom simți mai letargici și mai greoi, iar asta se va adăuga confuziei pe care o simțeam deja.

Energia Balanței va aduce la lumină aspecte din relațiile noastre și ne va revela locurile în care putem fi în afara echilibrului.

Reîntoarcerea la Sine

Dacă până acum ai oferit prea mult din tine, dacă ai acționat de dragul altora mai degrabă decât pentru tine, această Lună Nouă te poate ajuta să te întorci la tine și să găsești o cale nouă.

Luna Nouă ne cheamă să ne reîntoarcem spre sine, să ieșim din rușine și vinovăție și să ne dăruim cu adevărat nouă înșine. Apoi să primim cu adevărat ceea ce ne dăruim. Și astfel, ne va fi foarte clar că putem să oferim, într-un mod care ne eliberează și pe noi și pe ceilalți, doar din prea-plinul interior și nu din frica de a nu mai fi iubiți dacă încetăm să oferim.

Desi în aer se simte energia începutului, ca la orice Lună Nouă, acum putem să simțim și confuzie legat de cum să mergem înainte.  Confuzia este amplificată și de faptul că Marte și Mercur sunt retrograde în acest moment al Lunii Noi.

Dacă ești într-o relație provocatoare, această lună nouă poate aduce claritate. Poate că va apărea o nouă cale pe care nu ai văzut-o până acum. Nu e nevoie să rezolvi totul acum, pentru că această Lună Nouă este un îndemn la răbdare, reflecție și lucru interior.

Confuzie și certitudini

Când totul în jur pare nesigur și confuz, există întotdeauna ceva de care suntem siguri. Pe asta ar trebui să ne concentram acum.

Ambele planete retrograde în acest moment creează o conjunctură energetică provocatoare și ne aduc sentimentul că facem pași înapoi, nu înainte. Este un ciclu provocator care se deschide acum, dar este foarte puternic din punct de vedere spiritual și intuitiv. Dacă ne permitem să ne deschidem spre energii, putem primi multe insight-uri și înțelegeri spirituale. Chiar și conexiunea cu ghizii noștri va fi mai ușoară în perioada următoare.

Energia de trezire spirituală este ajutată de Arcturus, care va fi foarte activă în această perioadă. Arcturus ne conectează la cea mai frumoasă energie a inimii. Influența acestei planete este extrem de vindecatoare. Mesajul este să ne centrăm în inimă și să regăsim Iubirea, să fim blânzi cu noi și cu ceilalți și să practicăm iertarea autentică.

Cum îți poți vedea provocările prin ochii iubirii? Cum îți poti muta centrul în inimă, astfel încât să începi să vezi cu inima?

Chiar dacă nu e mereu posibil să trăim la acest nivel în aceasta dimensiune, energia care vine acum pe planetă de la Arcturus este o ancoră puternică pentru a putea merge înaite cu blândețe, în bucuria inimii.

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *