Luna Nouă în Berbec 16 aprilie claritatea de dincolo de așteptări
Astrologie

Luna Nouă în Berbec, 16 aprilie: Claritatea de dincolo de așteptări

Luna Nouă în Berbec din 16 aprilie aduce o energie de eliberare și de claritate de care avem mare nevoie dupa ultimele săptămâni.

Berbecul este energia inițiatorului și a puterii personale. Berbecul este energia care ne scoate din energia “toți suntem unul” sub care funcționează Peștii și ne ajută să ne manifestăm calea într-un mod unic. Calea mea. Calea ta.

Berbecul este energia de a începe să acționezi înainte să fii pregătit. Acțiunea și exprimarea sinelui autentic sunt lucruri aflate în prim plan atunci când Soarele este în Berbec. Luna Nouă în Berbec aduce claritatea de care avem nevoie pentru a acționa în direcția potrivită.

Mercur intră în mers direct

Mercur intră în mișcare directă, deci avem două motive de sărbătorit.

Mercur direct ne va aduce claritate. Ultimele trei săptămâni au fost confuze – cu Mercur retrograd din 23 martie. Mercur retrograd a adus conflict interior, pentru că Berbecul vrea să acționeze, dar Mercur retrograd nu poate să țină pasul cu efervescența Berbecului.

Când Mercur e retrograd, traversând aceeași zonă a Cerului de trei ori, îți cere de fapt să revizitezi același aspect până când obții o nouă perspectivă, până când înțelegi.

Iată câteva aspecte care rezonează cu energia Lunii Noi în Berbec:

  • Urmează-ți intuiția și inima. Deja știi ce vrei să devii.
  • Așa numita normalitate nu este ceea ce te definește cu adevărat
  • Trăiește-ți propriul adevăr – orice altceva este secundar
  • Fii perseverent: începe din nou, din nou și din nou…dar nu repeta aceeași greșeală
  • Fii deschis – păstrează mintea începătorului
  • Îmbrățișează-ți eșecurile – cea mai mare durere poate să fie cel mai mare dar

Urmează-ți adevărul, chiar dacă nu ești pregătit pentru ce urmează. Ai încredere în ghidarea divină.

Claritatea vine din angajament, nu din cuvânt. Claritatea nu vine din a face mai mult decât e nevoie sau din a face același lucru din nou și din nou. Vine din a fi complet prezent. Vine din a te conecta cu inima, cu acea scânteie divină de lumină din interior. Din acel loc care îți arată exact ce ai nevoie să știi.

Claritatea vine când o aștepți mai puțin

Poți să obții ceea ce e potrivit pentru sufletul tău dacă te deschizi pentru posibilitățile care se găsesc dincolo de ceea ce crede mintea că este posibil. În acel loc de lumină, libertate, iubire și conștientizare există un răspuns pentru orice. Posibilitățile sunt nesfârșite.

Și este un motiv pentru asta. Imaginează-ți că aștepți nerăbdător un rezultat anume. În acel spațiu al anticipării, îți stabilești deja realitatea. Cum ar putea lumina divină să vină spre tine? Chiar dacă vine, nu vei putea să o vezi, pentru că te focalizezi pe altceva.

Inspirația și claritatea vin când mintea este liberă de așteptări. Atunci imposibilul devine posibil.

Imaginea de ansamblu

O schimbare deja a avut loc. Știi că nu mai poți să o ignori.

E nevoie să reflectăm la ultimii 7 ani din viață. Care sunt temele majore?

Energia de acum se simte ca și cum am citi ultimul capitol al unui roman. Toate personajele își implinesc destinul. Totul devine interconectat, imaginea de ansamblu este revelată.

La fel se întâmplă acum, cu viețile noastre, fie ca suntem deplin conștienți de acest lucru acum fie că nu. Totul începe să capete sens.

Sursa: https://astrobutterfly.com/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *