Jupiter în Taur, 16 mai 2023: Abundență și expansiune

Publicat: 14 mai 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Pe 16 mai 2023, Jupiter intră în Taur, unde va rămâne până pe 26 mai 2024. În călătoria sa prin Taur, Jupiter ne va ajuta să ne adresăm o întrebare fundamentală: Ne permitem să prosperăm sau doar să supravieţuim? Jupiter în Taur va aborda, de asemenea, teme legate de plăcerea din viețile noastre, romantism și finanțe.

Jupiter este planeta expansiunii, iar mutarea sa în Taur va activa aceste zone ale vieții noastre pe care le va așeza în centrul atenției, pentru următoarele 12 luni.

În timpul petrecut în Taur, Jupiter va face și două alinieri semnificative. Se va uni cu Nodul Nord, iar spre sfârșitul călătoriei sale, se va uni cu Uranus, deblocând energii magice.

Vom explora mai jos ce face ca aceste aliniamente cosmice să fie atât de speciale.

Jupiter în Taur 2023-2024

Taurul este guvernat atât de Venus, cât și de Pământ și este conectat la bani, abundență, fertilitate, mediu, stima de sine.

Jupiter este planeta expansiunii și va străluci ca un reflector în următorul an, ajutându-ne să ne concentrăm asupra acestor domenii ale vieții noastre și asupra modului în care putem obține mai multe beneficii din ele.

Jupiter este adesea considerată planeta norocului, deoarece ne ajută să ne concentrăm asupra aspectelor pozitive. Jupiter ne permite, de asemenea, să ne extindem mințile și să aducem noi oportunități, perspective și o conștientizare mai profundă în toate ariile vieții. Prezența sa poate duce, de asemenea, la o înțelegere variată asupra lumii.

Jupiter în Taur nu acționează rapid, iar schimbările vor funcționa cel mai bine atunci când există o planificare metodică. Abordarea pas cu pas, în mod lent și constant este cea care funcționează.

Jupiter în Taur poate crea uneori și o energie care ne face să lenevim și să amânăm ceea ce vrem să facem. Unul dintre cadourile pe care le oferă Taurul este să încetinească ritmul, să ne ajute să reflectăm la ceea ce este important și să ne facem timp să ne oprim și să mirosim florile. Problemele apar atunci când rămânem blocați în această stare, până la punctul în care devenim lipsiți de direcție și ne pierdem sentimentul de scop.

Să ne facem timp pentru odihnă, plăcere și joacă este întotdeauna o idee minunată, dar cu Jupiter în Taur, trebuie să fim atenți la excesul de răsfăț.

Jupiter în Taur: Oportunități pentru a prospera

Jupiter în Taur ne va ghida să ne gândim la mediul pe care le-am creat pentru noi înșine și dacă acesta ne susține nu doar visele și obiectivele, ci și sistemul nostru nervos.

Jupiter în Berbec ne-a ajutat să plantăm semințe, să începem lucruri noi și poate chiar să ne avântăm în necunoscut. Acum, mutându-se în Taur, ne ajută să cultivăm semințele care contează cu adevărat pentru noi și ne asigură că mediul este setat pentru prosperitate.

Jupiter în Taur: Finanțe și bogăție

Jupiter și Taur sunt energii conectate la abundență, așa că acesta ar putea fi un moment fantastic pentru a ne extinde bogăția și resursele personale.

Este o oportunitate bună să folosim intrarea lui Jupiter în Taur pentru a vă pune în ordine finanțele. Nu doar bugetarea, cheltuielile și plata datoriilor, ci și investițiile. Investirea banilor poate că e un subiect intimidant, dar a învăța cum să investim la nivelul nostru de confort este o modalitate excelentă de a folosi o parte din această energie Jupiter în Taur.

Concentrarea pe o mentalitate legată abundentă și a-ți cunoaște valoarea sunt, de asemenea, modalități prin care poți crea bogăție în viața ta. A avea o mentalitate conectată la abundență nu înseamnă doar a gândi pozitiv, este vorba și de a gândi cu mintea deschisă. În loc să fii blocat într-o mentalitate rigidă, să păstrezi deschiderea care permite existența mai multor posibilități în același timp.

O mentalitate limitată este adesea înrădăcinată în a găsi scuze și motive pentru care ceva nu se poate face. O mentalitate în abundență se întreabă „de ce nu?” și se concentrează pe ceea ce este posibil.

Jupiter în Taur: Căutarea plăcerii

Jupiter în Taur aduce frecvența răsfățului, mai ales în aspecte precum mâncarea și călătoriile. Acesta ar putea fi un moment fantastic pentru a face acea excursie plănuită de mult timp sau a ne răsfăța cu ceva scump.

Dacă mâncarea sau călătoriile nu sunt interesante, putem găsi oricând alte modalități de răsfăț: terapii corporale, haine care se simt bine pe corp, plante noi pentru casă.

Gândiți-vă la ceea ce vă aduce plăcere și faceți o prioritate din a vă infuza viața de zi cu zi cu acel aspect. Jupiter în Taur ne ghidează să ne concentrăm pe plăcerile simple care, uneori ne pot oferi atât de mult.

Jupiter și Nodul Nord în Taur

Jupiter în Taur se va alinia cu Nodul Nord, făcând energia sa incredibil de puternică. Vom simți această energie cel mai intens din mai până în iunie 2023.

Nodul Nord reprezintă destinul nostru colectiv și încotro ne îndreptăm. Este aproape ca o busolă a planetei, reprezentând direcția spre care suntem inspirați să mergem.

Uniunea dintre Jupiter și Nodul Nord poate accelera evenimentele și poate crea acest sentiment de mutare a umanității și mai mult în viitor. Lucrurile despre care le credeam că sunt în viitor, undeva, ar putea ajunge brusc la ușa noastră.

Uniunea dintre Jupiter și Nodul Nord este cu adevărat un eveniment rar și special, o dată în viață și indică faptul că orice se va întâmpla în următoarele 12 luni va fi crucial pentru direcția în care ne îndreptăm ca societate.

Jupiter și Uranus în Taur

Ceea ce face ca mutarea lui Jupiter în Taur să fie și mai specială este alinierea pe care o va face cu Uranus. Această energie va fi cea mai activă în aprilie-mai 2024, când Jupiter se pregătește să părăsească Taurul.

Uranus este planeta trezirii, schimbării și a inovației. Vrea să depășim granițele, să ne conectăm la mai multă libertate interioară și să facem lucrurile în felul nostru.

Unirea dintre Uranus și Jupiter în Taur ar putea aduce o oarecare volatilitate sau schimbări majore în domenii legate de finanțe, o accelerare a tehnologiilor inovatoare, cum ar fi AI sau chiar monedele digitale.

Sursa: foreverconscious.com

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *