energii care ne susțin în 2018
Astrologie

Energii care ne susțin în 2018

Dacă 2017 a fost un an al noilor începuturi, 2018 va fi un an al restructurării și manifestării.

Indiferent ce avem de manifestat în viețile noastre, ni se va da oportunitatea să începem să construim și să punem fundația vieții pe care ne-o dorim.

Este un ciclu de aproximativ 9 ani, astfel încât în anii următori ne vom afla în diferite stadii de construcție și creație.

2018 este un an 11 în numerologie în care vom fi sprijiniți să începem să visăm și să manifestăm ce vrem de la viață.

Viețile noastre sunt create prin energia noastră. În acest an nu mai putem sta în cadrul mental “voi fi fericit doar când voi realiza totul” pentru că asta ne conduce într-o capcană nesfârșită. E nevoie să găsim metode pentru a ne simți bine acum, iar restul va veni de la sine.

Energii de Pământ în 2018

2018 este un an important în astrologie, datorită faptului că două planete cheie, Saturn și Uranus, intră în semne de pământ. Această energie de pământ ne va ajuta să începem să construim fundația și să aducem structură și ordine în viețile noastre.

Mulți dintre noi au experimentat multe schimbări în ultimii ani, iar acum toată această tendință ne va ajuta să împământăm energiile la care am avut acces prin procesul de schimbare.

Saturn s-a mutat în Capricorn în decembrie și această energie se va simți în 2018. Uranus este o altă planetă care va intra în semn de Pământ în 2018. În 16 mai, planeta marilor schimbări va intra în Taur până în aprilie 2026.

Când o planetă mare ca Uranus își schimbă semnul, asta face ca lucrurile să se schimbe astfel încât să ne trezim la viață și la ceea ce vrem cu adevărat. Uranus cauzează mereu schimbare, pentru ca prin schimbare să putem trezi cele mai profunde părți din noi.

Schimbările pe care Uranus le aduce în Taur se focalizează pe ceea ce alegem să construim.

Vom fi provocați de această energie să ne mișcăm, încet și metodic și să avem încredere în sincronizarea divină a Universului.

Energia lui Uranus în Taur ne va aduce o energie calculată de construcție pas cu pas, mai degrabă decât o energie abruptă și surprinzătoare.

Alături de Saturn și Uranus în semne de Pământ, avem și Pluto într-un alt semn de Pământ, în Capricorn.

Construcție și împământare

Energia Pământului ne va ajuta să ne împământăm și înrădăcinăm. După câțiva ani de moarte și renaștere, ne putem concentra pe plantarea semințelor și împământare, oriunde am fi.

În iunie, vom intra într-un ciclu retrograd, începând cu Marte. Planeta motivației și a acțiunii ne forțează să stăm pe scaunul din spate o perioadă. La fel, ne determină să vedem cum ne folosim timpul și energia.

Din momentul în care Marte intră în mișcare directă în august, vom avea Venus retrograd din octombrie până în noiembrie iar apoi Mercur retrograd.

Când avem un ciclu de energie retrogradă după altul, Universul ne reamintește să încetinim ritmul.

În final, 2018 ne aduce un total de 5 eclipse care cad în semnul Leului, Vărsătorului și Racului. Acest lucru va deschide ușa spre un nou ciclu energetic care ne va ajuta să ne întărim intuiția și să ne creștem senzitivitatea.

În general, 2018 este un an de construcție și de pus cărămizi de fundație. Suntem ghidați să ne mișcăm încet dar sigur și să ne focalizăm pe împământarea energiilor.

E un an care ne aduce puterea de a manifesta și a scoate în lume ceea ce dorim să facem. Energiile anului 2018 ne ajută să facem lucrurile să devină tangibile. Acesta este anul în care poți începe să faci pași pentru materializarea dorințelor sufletului.

Sursa: http://foreverconscious.com/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *