eclipsă-de-soare-în-gemeni
Astrologie

Eclipsă de Soare în Gemeni, 10 iunie 2021: Un nou capitol

Eclipsa de Lună din 26 mai a deschis un portal între vechi și nou, între o stare de conștiență și alta. Acest portal ia sfârșit pe 10 iunie, o dată cu sosirea eclipsei solare la luna nouă. Această Eclipsă de Soare în Gemeni reprezintă un nou început. Oricare ar fi calea care a fost pregătită de eclipsa de lună din mai, acum putem să vedem spre ce ne îndreptăm în viitor.  

Indiferent unde ne aflăm acum, această Eclipsă de Soare ne va asigura că ne îndreptăm în direcția corectă. Este cu adevărat momentul să îmbrățișăm noul. Și să avem încredere în energia care se construiește acum. Orice trebuie să plece va pleca, iar ce trebuie să stea se va consolida. Aceasta este energia acestei eclipse.

Această eclipsa solară cade în semnul gemenilor. Gemenii reprezintă dualitatea pe care o întâlnim pe Pământ. Suntem oameni, limitați de corpurile fizice si cu nevoi materiale dar suntem si suflete nelimitate, aflate într-o călătorie nesfârșită de creștere. La nivel uman, putem să etichetăm lucrurile ca fiind bune sau rele dar, la nivel de suflet, înțelegem perspectiva de ansamblu și atunci avem certitudinea că experiențele trăite aici au un scop.

A recunoaște dualitatea poate fi un proces anevoios, dar care ne ajută sa aducem blândețe atunci când navigăm prin energii schimbătoare și turbulente, în călătoria noastră pe Pământ. Cum eliberăm poveștile pe care ni le spunem și cum privim lucrurile cu ochi noi?

Energii noi, viață nouă

Această Eclipsă promite noi începuturi și este un moment fertil pentru a sădi viață nouă. Ne cheamă să ne mișcăm înainte, cu încredere în intuiția noastră. Acum avem nevoie să învățăm să ascultăm.

Mergem spre teritorii noi acum și avem nevoie sa lăsăm în urmă toate bagajele, pentru a putea să mergem înainte. E nevoie de încredere și de așteptare a momentului de claritate care ne arată direcția. Intuiția ne va fi ghid iar dacă lucrurile vor părea că sunt în ceață e un semn că avem și mai mare nevoie să ascultăm în interior.

Saturn este retrograd și poate scoate la suprafață lucruri din trecut pe care e nevoie să le vedem altfel. Și nu e vorba despre a merge înapoi și a rumina trecutul, ci este despre a integra lecțiile învățate. Astfel, ne putem muta cu adevărat spre ceva nou, prin integrarea reală a trecutului.

Poate că amintirile noastre vor ieși la lumină în mod diferit și poate că va trebui să ne uitam înapoi la evenimente care au avut loc între mai și noiembrie 2020. Sau, dacă putem să dăm timpul atât de mult înapoi – decembrie 2011. Ce iese în evidență pentru noi din acea perioadă?

Aceasta eclipsă este conectată cu aceste date și ne poate oferi un indiciu legat de modul în care energia eclipselor poate să se activeze în viața noastră. Nu înseamnă că se vor întâmpla aceleași evenimente ca atunci, ci că vom putea da un nou sens energiei din acea perioadă, la un nivel superior de conștientizare.

Un nou capitol colectiv la Eclipsa de Soare în Gemeni

Această eclipsa este în Nodul Nord, ceea ce înseamnă deschiderea unui nou capitol în destinul colectiv. La nivel global, alegerile pe care le facem în această perioadă vor dicta viitorul colectiv. Este ultima eclipsă în Gemeni până în 2029, deci ceea ce vom sădi acum va crea efecte în următorii 8 ani.

Pe ce planetă vrem să trăim? Ce viață vrem să creăm? Alegerile, cuvintele și gândurile noastre au puterea de a ajuta planeta să meargă pe o noua frecvență. Nu putem controla ce fac ceilalți, dar ne putem lua puterea prin a fi conștienți de gândurile, acțiunile și alegerile noastre. Acțiunile și intențiile din această perioadă au o greutate sporită și pot crea țesătura viitorului colectiv pentru ani de acum înainte.

E indicat să folosim energia eclipsei pentru a ne focaliza pe ceea ce vrem. Să fim conștienți de gânduri și de cum ne fac ele să ne simțim. Ne conducem viața dintr-un loc de frică sau de iubire? Dacă răspunsul este frica, cum putem să devim mai conștienți de asta, să ne asumăm acest lucru și să ne iubim pe noi înșine pe parcursul procesului?

La fel de important este și să nu forțăm lucrurile în această perioadă. Să permitem să ni se arate calea. Să ne încredințăm energiei care vine acum și să avem încredere că această eclipsă ne va duce exact acolo unde avem nevoie să fim.

Sursa: Foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Zenovia spune:

    Mulțumesc!
    Minunat articol, multe învățături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *