Eclipsă de soare în Berbec, 20 aprilie 2023: Doar cerul este limita

Publicat: 19 aprilie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Aceasta este una dintre cele mai intense eclipse solare pe care le-am experimentat în ani. În semnul de foc al Berbecului, războinicul curajos. Jupiter în Berbec împreună cu Eclipsa fac ca acesta să fie un eveniment deosebit, care aduce noi oportunități de descoperire de sine.

Aceasta este prima eclipsă solară în Berbec din 2006 și prima eclipsă solară în Berbec împreună cu Jupiter, din martie 1987.

Eclipsele sunt momente de alegere în câmpul cuantic. Conțin posibilitatea extraordinară de a trece pe un timeline nou, spre un nou mod de a fi. Sunt cele mai puternice tranzite pe care le putem experimenta. Aduc începuturi și sfârșituri majore și purificatoare. Încheiem acum capitole majore din viața noastră și suntem pe cale să facem salturi cuantice, într-un nou mod de a trăi și de a fi.

Schimbarea timeline-ului

Această eclipsă ajută la punerea în mișcare și la manifestarea noilor schimbări definitorii care au început în martie, mai întâi cu Saturn și Pluto schimbând semnele și Luna Nouă în Berbec la 0 grade.

Această eclipsă de Soare ne aduce tot curajul de care avem nevoie pentru a păși pe ușa deschisă pe care ne-o prezintă Universul acum, într-o viață plină de mai multă abundență și bucurie.

Ieșirea din rezistență

Acum e momentul să renunțăm în mod conștient la rezistență și să rămânem deschiși spre darurile lui Jupiter la această Eclipsă. Să ne deschidem spre posibilitatea de creștere nelimitată, oportunități noi, pace interioară și Iubire.

Eclipsele vin în perechi, iar de acum până la a doua eclipsă de Lună din Scorpion, pe 5 mai, pot să apară noi posibilități, alegeri și oportunități care ne pot schimba viața.

O posibilă decizie care trebuie luată e reprezentată de Mercur în Taur, împreună cu Uranus care se întoarce retrograd la o zi după eclipsă și va deveni mai clară la Eclipsa de Lună din 5 mai. Povestea încă e în desfășurare iar atunci vom putea vedea imaginea de ansamblu, pentru a obține mai multă claritate emoțională.

Uranus împreună cu Mercur în Taur poate însemna că vom avea parte de realizări și insight-uri profunde, dintr-o dată. Putem avea un impuls brusc, inexplicabil, de a face ceva aventuros, îndrăzneț și diferit.

Așteaptă-te la neașteptat în această perioadă și de la tine și de la alții.

Există un impuls interior de a depăși orice restricții din interior sau din exterior, care ne-au ținut înapoi de la libertatea interioară. Acum este timpul pentru schimbare. Un punct de reinventare complet nou.

Orice s-ar întâmpla, suntem ghidați să avem încredere în proces. În destinul nostru, care ne aliniază mereu la calea și la scopul sufletului.

Eclipsa de Soare este momentul în care se poate întâmpla magia.

Acum e momentul să ne ascultăm cu atenție intuiția. Poate exista o voce care ne îndeamnă să facem ceva complet diferit în viață, să ne schimbăm complet percepțiile și chiar să ne reinventăm.

Modalitățile învechite și limitative de gândire și sistemele de credință pot fi brusc arse acum. Înlocuirea modurilor noastre limitative de a gândi și ruperea lanțurilor vechiului nostru mod de a fi, care nu se mai aliniază cu noua persoană care devenim, sunt profund încurajate în această perioadă.

De ce avem nevoie pentru a face pasul înainte?

Pluto în Vărsător la zero grade până în iunie 2023 este ca o centrală electrică fierbinte, pe fundalul vieților noastre. O putere de care putem profita, pentru a depăși orice provocări din viața noastră.

Suntem încurajați să ne recâștigăm puterea personală.

Jupiter în semnul Berbecului ne încurajează să luptăm pentru drepturile noastre și să trăim o viață care ne permite să fim total, complet și fără scuze noi înșine.

Este timpul să lăsăm frica în urmă și să facem saltul în gol, cu credință.

Frica este opusul credinței, iar ambele ne cer să credem în ceva ce nu este vizibil. Ce vom alege?

Transformând adversitatea în putere, visele în realitate, frica în credință, putem să deschidem calea spre înainte și să ne strălucim lumina pentru noi și pentru ceilalți. Lumea are nevoie de lumina noastră.

Sursa: empower-astrology.com
Traducere: Damaideparte.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *