Eclipsa de Lună Plină în Taur, 28 octombrie 2023: Încheierea unei linii de destin

Publicat: 27 octombrie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Eclipsa de Lună Plină în Taur cade pe 28 octombrie 2023 și vine cu câteva mesaje cheie.

Încheierea unei linii de destin

Doar pentru un moment, să ne întoarcem în noiembrie 2021.
Ce teme majore au ieșit la lumină, în viața ta din acel moment?
Cu ce situații sau energii ai avut de-a face în viața ta atunci?
Pentru că acum se închide definitiv acest ciclu al ultimilor doi ani.
Linia de destin pe care am fost înainte de noiembrie 2021 și toate reminiscențele care au fost de purificat, de atunci și până acum, ajung acum la punctul final.
Orice lecție sau temă de viață majoră ai avut în lucru în acești doi ani se încheie complet acum, sub această Eclipsă de Lună Plină din Taur.

Dacă privești înapoi, vei înțelege. Vei observa cât de departe ai ajuns de atunci și până acum. Și indiferent unde te afli astăzi, e important să știi că ai parcurs în doar doi ani un drum care ți-a schimbat viața și va continua să îți alinieze traseul cu calea ta cea adevărată.

Magia transformatoare a eclipselor

Eclipsele ne ajută mereu să dăm jos straturi, să pășim mai mult în Sinele nostru autentic și să ne realiniem la calea sufletului nostru. Sunt puncte de intersecție, în care putem păși într-o conștiință superioară și putem intra într-un nou capitol al evoluției sufletului nostru.

Deoarece această eclipsă de Taur este ultima din ciclu, vine cu o putere și mai mare. Dacă există ceva ce doriți să încheiați, ceva ce doriți să lăsați în urmă, săptămânile din jurul acestei Eclipse sunt un moment minunat pentru a face asta.

Folosește energiile Eclipsei pentru a închide uși și a-ți lua rămas bun de la tot ceea ce nu-ți mai servește. Iar eclipsa își va face și ea treaba, făcându-ne și mai evident care sunt aceste capitole. Permite energiei să își exercite magia. Permite să-ți dezvăluie tot ce este de văzut. Piesele finale ale puzzle-ului vor fi puse la locul lor în final, așa că pentru acum lasă-le să cadă acolo unde nimeresc.

Călătorie în lumea inconștientului

Pluto, planeta cunoscută drept Stăpânul Lumii Subterane, este foarte activă sub această eclipsă de Lună Plină. Pluto este, de asemenea, patronul Scorpionului, așa că, având în vedere că este Sezonul Scorpionului, energia sa va fi accentuată.

Pluto și semnul Scorpionului sunt sinonime cu temele morții și renașterii. Și în această perioadă a anului, Pleiadele, o constelație legată de moarte și renaștere, se aliniază, de asemenea, sus pe cer.

Există o temă puternică  a morții și renașterii, în această călătorie de reînnoire și transformare.

Poate că trebuie să ne confruntăm cu unele umbre sau să aruncăm o privire în unghere ale ființei noastre pe care poate nu am îndrăznit să le privim înainte. Ne putem trezi că descoperim lucruri care ne sunt incomode. Ceea ce a fost ascuns cândva poate ieși acum în lumină.

Sub această eclipsă de Lună Plină a Taurului, s-ar putea să fim împinși dar și sprijiniți să facem pace complet și pentru totdeauna cu tot ceea ce iese la lumină pentru noi, nu doar din prezent, dar și din trecutul nostru.

Această energie a Eclipsei ne duce înapoi până în noiembrie 2021, așa că tot spațiul pe care l-am umplut din acel moment este pregătit acum să fie complet închis și adus în acceptare și integrare.

Energie explozivă: Eclipsa de Lună Plină în Taur

Cu Pluto activ, putem experimenta lupte pentru putere; am putea chiar să asistăm la lupte pentru putere care au loc în jurul nostru. Marte și Mercur se mișcă, de asemenea, împreună, creând un impuls spre conversații aprinse, cuvinte dure și a vorbi fără a gândi.

Există o energie explozivă la această eclipsă care ar putea duce lucrurile spre manifestări bruște. Poate că trebuie să fim atenți ce spunem și cum îi abordăm pe ceilalți. Sensibilitatea va fi mare, așa că poate fi necesar să fim delicați sub această energie.

Întrucât energiile Eclipsei sunt puțin volatile, ne putem acorda timp pentru odihnă și echilibrare.

Practici precum jurnalul, meditația și munca de auto-analiză pot ajuta. Dacă trebuie să ai o conversație dificilă sau să treci printr-un conflict, încearcă să-ți ții sistemul nervos sub control.

Observă dacă intri în reacții de traumă, deoarece uneori doar a fi conștient și a observa când intri într-una dintre aceste stări poate ajuta la calmarea ființei tale.

Extinde-ți viziunea, deschide-ți inima

Jupiter este o altă planetă activă sub această eclipsă. Jupiter este planeta expansiunii, așa că orice se întâmplă pentru noi acum se poate amplifica sub această energie. Lucrurile pot părea mai mari sau mai importante decât trebuie să fie sau am putea să aruncăm lucrurile în aer mai ușor.

Deși putem reacționa exagerat cu Jupiter activ, energia lui ne permite, de asemenea, să vedem lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă. Când privim lucrurile din această perspectivă, mintea noastră se poate extinde și ea, ajutându-ne să vedem lucruri pe care nu le-am văzut înainte.

Jupiter este, de asemenea, planeta abundenței, iar Taurul este, de asemenea, semnul conectat cu abundența. Este bine venită ideea de expansiune, de oportunitate și abundență cu această eclipsă. Se creează un nou spațiu, spațiu care poate fi fertil pentru inspirație, noi idei și noi posibilități.

Exista un amestec de energii puternice în aer sub această eclipsă.

Sfârșitul lunii octombrie este o perioadă interesantă cu sfârșituri, începuturi care se profilează încet. Cu transformări, tulburări, dar cu un viitor luminos înainte.

După sezonul eclipselor, suntem cu toții într-o nouă etapă a evoluției noastre, am crescut și ne-am adus într-o stare de conștiință mai înaltă decât eram înainte.


Adaptare: Foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *