Eclipsă de Lună Plină în Scorpion, 5 mai 2023: Renașterea din propria cenușă

Publicat: 4 mai 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Această Eclipsă de Lună în Scorpion este profundă și magică, întâmplându-se într-un moment crucial personal și colectiv, cu unele dintre cele mai remarcabile alinieri astrologice.

Aceasta este ultima eclipsă/nod sud din Scorpion până în 2040. Închidem un capitol major care a început în ianuarie 2022, când nodul Nord și Sud al destinului au schimbat semnele în Taur/Scorpion.

O perioadă de abundență, pace și stabilitate începe cu intrarea lui Jupiter în zodia Taurului pe 16 mai, iar punctul culminant va avea loc atunci când Jupiter în Taur intră în conjuncție cu nodul nord al destinului, pe 31 mai.

Toate semințele pe care le-am plantat cu atâta răbdare sunt pe cale să se manifeste. Putem să sărbătorim cât de departe am ajuns, integrând în același timp lecțiile nodului Sud din Scorpion, din ianuarie 2022.

Colectiv și personal, ne-am îndepărtat de durere și dramă, eliberând rănile trecute, temeri, frici, pierderi și probleme de abandon. Am ieșit din dureri vechi și din tipare karmice și bucle emoționale fără sfârșit. Am eliberat și am vindecat contracte karmice și traume emoționale, inclusiv traume transmise din generație în generație.

Lecții de împuternicire

La această eclipsă de Lună, putem să privim în urmă și să realizăm că suntem mult mai împuterniciți decât la începutul anului. Împuternicirea este una dintre cele mai importante lecții aduse de energia Scorpionului.

Împuternicirea vine îmbrățișând adevărul despre noi înșine și despre ceilalți. Ieșind din zona de confort a auto-amăgirii. Înfruntându-ne fricile. Învățând să fim autentici, să ne dăm jos măștile și să fim în adevărul nostru. Eliberând tot ceea ce nu este Iubire.

A fost un tur de forță al împuternicirii această perioadă din ianuarie și până acum. Am fost forțați să ne luăm în stăpânire puterea, forța interioară și adevărata libertate care începe întotdeauna în interior.

Acum ne ridicăm ca pasărea Phoenix din propria cenușă, după ce am fost pe deplin transformați. Acum putem să îmbrățișăm pacea, bucuria, abundența și magia aduse de nodul Nord din Taur.

Există totuși, probabil, un ultim strat de adevăr pe care eclipsa și Mercur retrograd din Taur trebuie să-l scoată la lumină, astfel încât să putem face saltul cuantic.

Soarele din Taur luminează Luna Plină din Scorpion în opoziție iar în timpul Eclipsei de Lună, Pământul umbrește Lună. Umbra Pământului care blochează lumina către Lună face loc pentru o repornire și o reprogramare a sistemului nostru, exact ca la un computer.

Este timpul să fim sinceri cu inimile noastre și să renunțăm la tot ceea ce ne-a blocat calea către adevărata bucurie și iubire. Acum putem elibera ceea ce nu mai servește planului sufletului. Este ca o corectare a cursului, care ne aliniază la adevărata cale a sufletului.

Expansiune și prosperitate

La nivel material, Taurul/Scorpionul guvernează bogăția și finanțele. Șansele noastre de a obține și de a ne extinde potențialul financiar sunt o posibilitate reală. Jupiter și Venus sporesc șansa de a fi la momentul potrivit, la locul potrivit.

Jupiter în semnul de foc al Berbecului amplifică natura pasională a Scorpionilor, reaprinzându-ne pasiunea pentru viață și iubire. Pasiunea este combustibilul sufletului și ceea ce dă sens, în tot ceea ce facem. Este timpul să ne găsim pasiunea, precum și să punem pasiune în tot ceea ce facem.

Între acum și săptămânile următoare, când Jupiter intră în Taur, avem luna nouă în Taur pe 19 mai și Jupiter se conectează cu nodul nord pe 31 mai, aproape toate domeniile vieții noastre, de la dragoste la finanțe și creativitate sunt binecuvântate cu promisiunea abundenței.

Soluția finală poate fi totuși prezentată atunci când Mercur în Taur intră în mers direct pe 15 mai. Până atunci, am putea întâlni oameni și prieteni din trecut, care să ne ofere oportunități și perspective utile.

Luna Plină din Scorpion ne va ajuta să pășim în puterea noastră și să îmbrățișăm un nou început. Cu putere emoțională și determinare. Dându-ne putere să venim la conducerea vieții și a destinului nostru.

Putem simți o schimbare majoră când Pluto în Vărsător intră în retrograd și putem simți eliberarea de a lăsa în urmă orice bagaj karmic. Uneori, nu ne dăm seama de greutatea a ceva ce am purtat până când nu simțim impactul eliberării acelui bagaj.

Taurul, în cea mai înaltă energie a sa, ne poate arăta cum să avem un sentiment de securitate interioară și de împământare, învățând să apreciem ceea ce avem și să fim mulțumiți cu „destul”. Să fim în prezent și să găsim fericirea în lucrurile simple ale vieții este o lecție aflată în opoziție cu drama captivantă în care Scorpionul se pierde adesea. Să îmbrățișăm bucuria simplității în viața noastră.

Scorpionul ne insuflă dorința de adevăr, intimitate și autenticitate. Fericirea își va găsi un nou sens, unul care nu se bazează pe experiențe superficiale. Vom avea o dorință mai mare de experiențe profunde și semnificative în această perioadă. Adâncurile Scorpionului, semn de apă, sunt nemărginite. Temerile noastre de intimitate adevărată se vor topi, iar dorința de a ne contopi în celălalt și în experiențele vieții, devine mai mare decât frica noastră.

Un nou nivel de putere interioară

Avem șansa de a ne duce puterea și forța interioară și emoțională, la un nivel și mai înalt decât înainte. Ne va fi mai ușor acum să ne vindecăm și să renunțăm la rănile, fricile și resentimentele trecute care ne-au împiedicat să ne trăim adevăratul potențial. Și să vedem călătoria de transformare în care am fost, găsindu-ne credința, extinzând creșterea sufletului, puterea interioară, înțelepciunea și rezistența.

Scorpionul (guvernat de Pluto) este cel mai profund emoțional și puternic semn al zodiacului. El este cel care evoluează pentru a deveni vindecătorul și misticul, cu potențialul de a se înălța ca un vultur în deplină conștientizare, eliberat de capcanele și lanțurile minții sale subconștiente și de tiparele distructive interioare.

Scorpionul este pasărea Phoenix care renaște mereu, până arde complet toate modelele de comportament toxice și distructive. Are puterea de a îndura tot felul de greutăți, de a-și înfrunta cele mai întunecate frici și cei mai mari demoni, transformându-le în tărie de caracter, autenticitate și integritate. Se ridică din nou și din nou după ce a fost pe deplin transformat și a devenit pe deplin împuternicit și iluminat.

Putem găsi pacea interioară, dând credit acestui proces de transformare continuă pe care Scorpionul ni-l predă din nou și din nou. Aici regăsim cea mai mare putere spirituală: aceea de a găsi lumină, iubire și sens în tot și în toate, chiar și în întuneric.

Sursa: empower-astrology.com

Traducere: Damaideparte.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *