Eclipsă de Lună în Săgetător, 5 iunie 2020: Transformare autentică

Publicat: 4 iunie 2020
Comentarii: Fără răspunsuri

Eclipsa lunară și Luna Plină din 5 iunie vor aduce schimbări și transformări profunde. Aceasta este prima eclipsă în Săgetător pe care o avem din 2010-2013, marcând în același timp începutul unui nou ciclu de eclipse.

Pentru indicii legate de ceea ce înseamnă acest nou ciclu de eclipse în viața noastră, e nevoie să ne întoarcem în timp, în perioada 2010-2013 pentru a ne aminti ce evenimente semnificative s-au întâmplat atunci.

Nu înseamnă că vom repeta acele evenimente, dar poate fi o ocazie să integrăm și transcendem ceea ce am învățat atunci și să ducem la un nou nivel lecțiile de atunci.

Eclipsa de Lună și puterea ei

O eclipsă lunară are de zece ori potențialul unei Luni Pline. Puterea ei curăță calea care ne ajută să ne accelerăm călătoria sufletului. Astfel, putem să ne confruntăm cu sfârșitul unei etape de viață. Sau să primim ajutor să eliberăm ceva despre care chiar credeam că ne servește. Putem să avem sentimentul că ne îndreptăm cu claritate și direcție spre ceva anume, iar perioada eclipselor să ne reveleze o cale cu totul nouă.

Acum e momentul să eliberăm gânduri, credințe și idei pentru a ne pregăti pentru această perioadă de eclipse care ne așteaptă.

Planeta Marte va fi foarte activă la această eclipsă. Este potențată energia războinicului interior căruia a sosit momentul să-i permitem să strălucească.

Eliberare emoțională

Emoțiile pot fi intense acum, dar e nevoie să învățăm să le ascultăm. Să ne ascultăm furia, frustrarea și tot ce am acoperit în ultima perioadă. Atunci când ne permitem să stăm cu emoțiile noastre, putem trece praguri importante în evoluția noastră. Dincolo de intensitatea emoțiilor se află adevărul.

Toate vocile pe care le purtăm cu noi ies la suprafață să fie auzite. E momentul să ne plecăm urechea spre ele, indiferent cât de mult am muncit pentru a stinge vocea rușinii, a vinovăției și a furiei. E momentul să ne adunăm toată puterea personală, să ne oprim și să ascultăm. Părți din noi neascultate, nerevendicate, abandonate.

Când învățăm să ne ascultăm și când ne acordăm timp pentru a face asta, putem să deschidem un nou nivel de adevăr în ființa noastră. Cel din care știm că nu învățăm doar din lumină și din iubire, ci și din durere, furie și resentimente. E nevoie însă să descoperim echilibrul dintre a evita sentimentele inconfortabile și a ne agăța de ele și a le perpetua la infinit.

Uneori tindem să evităm să ne uităm spre ceea ce este inconfortabil. Toate aceste emoții însă sunt parte din experiența noastră umană și nu putem să le ignorăm la infinit și nici să le îndepărtăm cu gândire pozitivă falsă. Însă nici nu putem să ne agățăm la infinit de ele, pentru a rămâne în postura de victime.

Nu putem grăbi acest proces. Nu putem să îl scurtcircuităm doar pentru că este inconfortabil. În primul rând, e nevoie să ne găsim puterea să stăm cu el. Să îl luăm în stăpânire, să vedem mesajul și apoi să eliberăm ce nu mai avem nevoie.

Vindecare în relații

Această eclipsă aduce la suprafață toate dinamicile relaționale, Venus retrograd fiind încă foarte activ. Dacă avem dubii legat de o relație, această eclipsă ne poate răspunde la multe întrebări.

Această eclipsă vine ca o lumină de reflector asupra zonelor aflate în umbră. Așa că dacă te simți confuz, setează o intenție și permite aceastei eclipse să-ți arate calea. Permite să ți se reveleze calea care e cea mai bună pentru sufletul tău.

Această eclipsă în Săgetător lucrează în armonie cu următoarele două eclipse, astfel încât călătoria care ni se așterne în față este lungă.

În momentul în care vom ieși din această perioadă a eclipselor, ne vom simți renăscuți. Poate că intrăm în această perioadă confuzi și copleșiti dar vom ieși cu mai multă claritate, cu direcție pentru calea personală și mult mai conectați la adevărul interior.

Adaptare: https://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *