Lună Plină în Scorpion 30 aprilie 2018 Transformare prin Iubire

Lună Plină în Scorpion, 30 aprilie 2018: Transformare prin Iubire

Publicat: 27 aprilie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Plină în Scorpion este întotdeauna profund transformatoare. Pentru că Scorpionul reprezintă moartea, renașterea și iubirea necondiționată, ne pune în contact cu multe răni, stadii de conștientizare și straturi de decojit.

Energia Scorpionului ne aduce în prim-plan puterea iubirii necondiționate. În același timp, ne pune în contact cu straturile de umbră din ego-ul nostru.

De aceea, în următoarele zile e recomandat să acordăm atenție insight-urilor, gândurilor și sentimentelor care ies la suprafață. Să ne acordăm un timp pentru introspecții profunde și eventual să ne protejăm mai mult energia de lumea de afară.

Iubirea – catalizator pentru transformare

Pentru că cea mai înaltă formă a energiei Scorpionului este iubirea necondiționată, Luna Plină în Scoprion vine cu întrebarea – ce trebuie să moară pentru mine, ca să experimentez această energie în viața mea? Ce am nevoie să eliberez în viața mea, pentru a simți iubirea necondiționata care se află în mine?

A simți această Iubire înseamnă a-ți simți esența și puterea adevărată. Înseamnă a simți  acea parte din tine care se transformă  constant și trece mereu și mereu prin morți simbolice, pentru a trăi din ce în ce mai deplin.

În energia oferită la Luna Plină în Scorpion, avem ocazia de a decoji straturile care ne opresc să ne conectăm cu esența adevărată. Ni se oferă ocazia să simțim cine suntem cu adevărat și ce am venit să facem pe acest Pământ.

Din această energie, vei putea să începi să cureți, să eliberezi și să dai drumul la tot ce te blochează să-ți găsești și să-ți simți adevărul. Nu este vorba doar despre afirmații și ritualuri, deși, desigur, și acestea pot folosi. Ci este vorba despre a lăsa să lucreze în tine energia care îți cere să accepți și să te abandonezi.

Acceptarea duce la eliberare

Doar abandonul și acceptarea inconfortabilului ne ajută să ne eliberăm cu adevărat. E nevoie să învățăm să stăm cu părțile din noi care ne fac să ne simțim inconfortabil. E nevoie să stăm cu părțile din noi care se scaldă în noroi și să le acceptăm.

Acum este momentul să eliberăm scheleții din dulap. Fără să ne mai ascundem, fără să mai încercăm să le acoperim cu pozitivitate falsă sau cu zâmbete triste. Acum este momentul adevărului.

Și pentru că nu e un proces ușor, e important să ne aducem aminte de frumusețea transformării, de frumusețea de a săpa adânc și de a descoperi la fiecare pas părți din noi de care nu eram conștienți inainte.

Acest proces de descoperire te va duce la adevărul tău.

Să iubești, deși ai fost rănit. Să iubești, deși te-ai simțit pierdut. Să iubești, chiar dacă ai suferit dureri profunde – asta este cea mai mare putere și cel mai înalt scop pe care îl avem.

În ciuda faptului de a fi răniți, abuzați, sfâșiați, putem încă iubi și aici găsim puterea noastră adevărată. Aici găsim adevărata iluminare.

Luna Plină în Scorpion atinge în noi exact zonele în care avem nevoie de vindecare și ne trezește pe palierele de care avem nevoie. Tot ce avem nevoie este să ne aducem aminte să ne abandonăm, să ne acceptăm și să iubim.

Sursa: foreverconscious.com

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *