Ascensiune spirituala

Echinoctiul de primavara: Devino suveran in viata ta!

Echinoctiul de primavara este ca un prag care ne conduce spre o stare mai inalta si spre noi moduri de a trai, in acest nou ciclu din calea fara sfarsit a evolutiei sufletului. 

La Echinoctiul de primavara vom fi infuzati de un nou val cosmic, pentru a ne delimita de vechile frecvente 3D si limitarile lor. Este timpul sa curatam vechile linii temporale si sa incepem sa aliniem frecventa noastra cu cea a Noului Pamant.

Este timpul sa pasim in aceasta realitate vibrationala, dincolo de spatiu si timp. Acest ultim val pe care il integram de ceva timp este in crestere pana la echinoctiul de primavara din 20 martie.

In aceasta perioada, corpurile noastre ne cer mai multa atentie si grija, dupa toata munca si energia incorporata in ultimul timp.

Atunci cand ne aflam in taramul dualitatii, energii opuse colizioneaza grabindu-ne sa ne unificam in interior inainte de a cadea in capcana de a polariza acest moment de provocare-integrare.

Echinoctiul de primavara: curatare si deprogramare

Acest moment este o oportunitate pentru noi sa trecem dincolo de iluziile personalitatii 3D si sa incepem sa ne deprogramam de jumatatile de adevaruri pe care le mentinem in interior.

Anul acesta, Echinoctiul de primavara se va simti diferit, pentru ca nu aduce doar echilibru intre diferitele polaritati, asa cum era in vechiul ciclu. Asta pentru ca am lucrat la transcenderea polaritatilor si simtul spatiului si timpului ne aduce frecventele menite sa ne ajute in procesul de auto-imputernicire spre castigarea suveranitatii personale.

Acest lucru ni se reveleaza prin Echinoctiul de primavara de anul acesta: nevoia de a actiona cu integritate si suveranitate spirituala, pe masura ce ne mutam intr-un taram liber, intr-un nou plan de existenta, in care a ne asuma responsabilitatea deplina este un lucru esential. Pentru ca renastem in fiinte de lumina si iubire, pe masura ce continuam sa dizolvam mai multe straturi din existenta noastra 3D.

Deconstruirea personalitatii 3D nu este un proces de o zi, in care facem o meditatie si incepem sa ne simtim maestri care suntem in esenta. Deprogramarea de tot ce ni s-a implantat de cand ne-am nascut, de toate programele si multe alte forme de control nu este un proces usor.

Provocarile ascensiunii

Multi dintre noi simt fizic provocarile ascensiunii. In aceste momente, vom avea senzatii puternice in locuri din corp in care aplicam auto-constrangerea cel mai mult. Pentru multi, din cauza lipsei de iubire de sine poate aparea se poate dezvolta o forma de anxietate in chakra inimii.

Pentru cei carora le este frica sa-si exprime sentimentele si credintele, pot simti senzatii puternice in chakra gatului si timus. Este modul in care corpul ne arata locurile in care trebuie sa dizolvam toate implanturile, credintele si poverile emotionale pe care continuam sa le hranim.

Putem sa simtim o stare de pace si libertate, pentru ca acum nu ne mai este frica sa eliberam totul si sa imbratisam necunoscutul, in orice forma ar veni el. Pentru ca stim ca necunoscutul este intotdeauna pur, adevarat si este ceea ce avem nevoie in acel moment.

Renasterea pe care o experimentam in acest anotimp, reinvierea si moartea simbolica a sinelui este un proces natural pe care am venit aici sa-l traim. Asculta-ti corpul, pentru ca el vorbeste cu tine constant, afla ce frecvente il hranesc, de la hrana pe care o mananci la cristalele cu care lucrezi si simte ce rezoneaza cu frecventa ta acum.

Asumarea suveranitatii personale

Adu-ti aminte ca toti avem nevoie de confirmare din cand in cand, insa incepe sa te raportezi la tine ca la maestrul si vindecatorul care esti. Ai venit aici sa-ti amintesti asta, in loc sa te bazezi pe forte externe, in timpul acestei tranzitii spre esenta ta adevarata.

Iesi afara in lumina soarelui si scalda-te in codurile cristaline cosmice ale readucerii aminte de sufletul tau. Integreaza toate aceste frecvente inalte, cu intentia constienta de a arde tot ce nu vine dintr-un loc autentic.

Tot ce face parte din personalitatea 3D si care te impiedica sa-ti indeplinesti misiunea. Dizolva blocajele din corp si toate impuritatile pe care le-ai creat inconstient si care nu sunt aliniate cu vointa ta mai inalta si frecventa reala.

Toate aspectele din noi pe care nu le iubim, care ne fac sa cadem in capcana ego-ului si care ne spun ca nu suntem suficient. Dar si toate problemele de superioritate care ne fac sa credem ca suntem mai evoluati decat altii…

Toate acestea se dizolva cand ne expunem in lumina Sinelui Unificat care ne ajuta sa ne purificam, sa ne reconstruim si sa ne reamintim adevarata noastra esenta ca fiinte cosmice.

E nevoie sa integram binecuvantarea cosmica a acestei lumini noi, cei care suntem pregatiti sa incepem sa ne deprogramam de secole de conditionare. Si cei care suntem dornici sa gasim raspunsurile care au fost mereu in interiorul nostru, dupa secole de cautari in exterior.

Descoperirea Divinitatii din interior

Este esential acum, la Echinoctiul de primavara, sa incepem sa onoram dorintele sufletului, fiind constienti ca suntem prima reprezentare a Spiritului si a lui Dumnezeu si ca nu e nevoie sa veneram pe nimeni din afara noastra.

Pentru a ne deprograma de ani si ani de minte controlata si de manipulare, este esential  sa incepem sa permitem sufletului nostru sa integreze cunoasterea pierduta pe care am acoperit-o cu iluzii umane.

Daca ne setam intentia pura sa servim legii Unitatii si sa ne incorporam Suveranitatea, intregul Univers incepe sa ne trimita tot ce avem nevoie ca sa vedem Adevarul.

Este o oportunitate sa stam in puterea noastra si sa ramanem centrati in adevar si in prezenta sufletului, pentru ca acolo exista pacea adevarata si iubirea.

Este momentul sa incorporam constient acest nou val si sa incepem sa directionam corect aceasta energie. Sa ne trezim din somnul lung in care le-am permis altora sa ne spuna cine suntem, ce ar trebui sa facem, ce ar trebui sa nu facem, ce este pur si ce nu este pur in interiorul nostru.

Pentru mult prea mult timp aceste programe au avut succes la cei care incepeau sa se trezeasca, facandu-i incapabili sa-si urmeze adevarul sufletului, daca acesta nu coincidea cu impunerile din exterior. In acest moment, suntem asistati sa iesim din carapace si sa incepem sa manifestam o realitate mai inalta.

Pentru a atinge cele mai inalte frecvente posibile, e nevoie sa nu ne dam puterea nimanui, inclusiv ingerilor, arhanghelilor sau altor fiinte cosmice. Si ei isi doresc sa fim imputerniciti si sa ne asumam suveranitatea, in loc sa ne bazam constant pe forte din afara.

Tu, instanta suprema a vietii tale

A ne reclama suveranitatea spirituala este esential pentru a trai o viata in iubire. De fiecare data cand ne cedam puterea conditiilor din afara, actionam ca si cand suntem lipsiti de speranta.

Cand incepem sa mergem pe o cale constienta a integrarii sufletului si spre co-creare, nu mai putem face nimic dintr-un loc lipsit de putere. Atunci cand actionam din aceasta frecventa joasa, nu putem iubi, oferi si impartasi cu ceilalti dintr-un loc autentic, ci dintr-un loc de separare si confuzie.

Cand pasesti in esenta ta ca o fiinta suverana, incepi sa-ti amintesti de lumina din interior. Iar atunci cand lumina ta este impartasita cu ceilalti, fara interese ascunse si cu respect fata de tot, incepe sa se extinda si sa atinga totul in jur, cu gratie si iubire.

Cand iti oferi pe tava puterea interioara pretioasa, golindu-te pe tine, asta incepe sa creeze iluzie, suferinta si lipsa de putere.

Alegerea este a ta: poti incepe sa folosesti aceasta forta interna care iti este data tie si care esti tu, cu intelepciune, stiind ca indiferent ce alegi, alegerea ta va afecta totul.

Sursa: www.starseedsoul.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *