Singurătatea și scopul său în ascensiunea spirituală

Publicat: 7 decembrie 2017
Comentarii: 2 Răspunsuri

Sunt multe simptome prin care trecem în această perioadă de ascensiune spirituală. Însă există unul foarte întâlnit la foarte multe suflete care trec prin acest proces – singurătatea. Ironic sau nu, nu suntem singurii care ne simțim singuri.

Iar paradoxul este că, atunci când ne simțim complet singuri, nu avem idee că foarte mulți trec prin același lucru. Doar după ce intensitatea trezirii spirituale se diminuează începem să vedem în ce fel ne-a servit această singurătate. Începem să vedem că singurătatea pe care am experimentat-o ne-a ajutat în trezirea spirituală.

Singurătatea ne transformă relațiile

Singurătatea și sentimentul că nimeni nu poate înțelege prin ce trecem într-un anumit moment ne ajută să ne ajustăm condițiile de viață.

Cu ajutorul acestui sentiment al singurătății, începem să ne examinăm relațiile cu prietenii, partenerii, colegii de lucru și să vedem clar cu cine rezonăm și cu cine nu. Acest lucru ne împuternicește să ieșim din influențele negative și din relațiile toxice pentru a face loc pentru relații care aduc iubirea în viețile noastre.

Astfel creăm spațiu pentru a umple golurile cu persoane aliniate cu cine suntem cu adevărat.

Aducem astfel relațiile noastre mai aproape de realitatea sufletului. Dacă acești oameni nu au apărut în viața ta încă, nu-ți pierde speranța. Cu cât devii mai aliniat cu tine, cu atât vor începe să apară.

Singurătatea ne ajută să ne întoarcem în interior

Ne petrecem viața concentrându-ne pe exterior, în mare parte. Trăim din ego, focalizându-ne pe lucruri fizice: cum arătăm, câți bani avem, status social. Suntem învățați să privim în afară pentru a găsi ghidare legat de calea pe care trebuie să o alegem. Sau privim spre alții pentru a lua decizii legate de noi. Totul se schimbă atunci când experimentăm singurătatea.

Toate lucrurile de care ne-am agățat se vor arăta în adevărata lor lumină, pentru a ne ajuta să vindecăm dependența emoțională. Atunci când nu ne vom mai baza pe lucruri din afara noastră și atunci când nu mai avem spre ce să ne întoarcem, ne întoarcem în interior. Acolo începe adevărata transformare.

Așa vom începe să intrăm în puterea noastră, exprimându-ne darurile și împlinindu-ne scopurile și pasiunea. Asta nu se întâmplă până când nu cauți în interior suficient de mult astfel încât să vezi toate darurile pe care le ai în tine.

Singurătatea trezește adevărul Divinității din interior

Este ironic că acest sentiment al singurătății este, în cele din urmă, ceea ce ne trezește cel mai mult.

Atunci când în final îți permiți să eliberezi toate lucrurile pe care te sprijineai, ajungi în interior și începi să-ți amintești Adevărul a ceea ce ești. Și atunci apare un sentiment diferit al singurătății – singurătatea sufletului.

Atunci începem să realizăm că Pământul nu este adevărata noastră casă. Începem să ne amintim că Acasă este cu adevărat în altă parte. Începe să ne fie dor de Acasă. Pentru că sufletele noastre s-au trezit suficient de mult încât să devină conștiente, la acest nivel fizic, de sentimentul de Acasă.

Această trezire ne face să ne întrebăm de ce am venit aici și cum putem să ajungem cu adevărat Acasă. Acest dor ne aduce aminte că nu suntem din această lume. Doar trecem pe aici o perioadă scurtă și ne poate aduce o reală durere și suferință la nivel de suflet.

Uneori putem petrece ore în șir plângând, tânjind după sentimentul de Acasă. Această conștientizare ne poate aduce lumină asupra faptului că sufletul nostru este treaz acum.

Începem astfel să accesăm părți foarte profunde din sufletul nostru. Pentru a fi complet trezit e nevoie să te cunoști. Pentru asta e nevoie să devii conștient de părțile divine din tine care alcătuiesc întregul.

La un moment dat, durerea se va disipa și va fi înlocuită de un sentiment profund al scopului, de înțelepciune și de putere personală aici, pe Pământ.

Singurătatea ne reconectează cu Spiritul

Atunci când ne simțim singuri, neînțeleși și incapabili să ne conectăm cu ceilalți, începem să mergem în interior iar de acolo începem să găsim conexiunea cu o altă dimensiune.

Această singurătate ne extrage din lumea fizică și ne forțează să ne trezim intuiția și să ne reconectăm cu Spiritul. Pentru că atunci când simțim că nimeni nu ne poate ajuta aici în lumea fizică, începem să căutăm ajutor în alte planuri.

Acela este momentul în care începem să observăm sincronicități, semne și mesaje, să ne conectăm cu ghizi spirituali sau pur și simplu cu sentimentul de a fi una cu toate.

Singurătatea ne ajută să eliberăm credințe limitative

Singurătatea ne ajută să eliberăm credințe limitative, exact ce avem nevoie să lăsăm în urmă pentru a ajunge la realitatea sufletului.

Faptul că am trăit pe Pământ timp de multe secole este un lucru care a dus la acumularea de energie densă.

Am fost traumatizați timp de multe vieți în care am ajuns la concluzii false de genul “Voi fi pedepsit pentru darurile mele”, “Voi fi ucis dacă sunt vindecător”, “Trebuie să fiu singur ca să-mi pot îmbrățișa darurile.”, “Dacă îmi fac misiunea, voi rămâne singur.”

Acestea sunt credințe din viețile în care folosirea abilităților de vindecare a fost o activitate periculoasă. Am învățat că vom fi respinși dacă ne arătăm darurile, dacă le împărtășim sau dacă îi ajutăm pe ceilalți. Acestea sunt credințe care nu mai sunt valabile: frica de a fi vindecător, a fi incapabil să-ți accesezi darurile sau a te izola de ceilalți pentru a te menține în siguranță.

E momentul să eliberăm aceste credințe. Și să le înlocuim cu adevărul sufletului – că abilitățile noastre sunt un dar și că suntem în siguranță să ne împărtășim darurile cu cei din jur.

Este singurătatea necesară pentru trezirea spirituală?

Acum știm scopul singurătății ca parte din ascensiunea spirituală. Există multe aspecte prin care singurătatea ne ajută să catalizăm schimbările vitale care ne transformă în interior.

Însă este un secret pe care mulți nu îl realizează decât atunci când trec puntea în partea cealaltă…

Singurătatea poate cataliza multe schimbări puternice într-un proces de ascensiune spirituală, dar nu este necesar să te simți astfel tot timpul.

Pentru că, dincolo de toate, singurătatea este o percepție. Este doar un sistem de credințe pe care îl purtăm în interior – altfel am parcurge tot acest proces simțindu-ne conectați și una cu Totul – dar desigur, atunci nu ar mai fi nevoie să ne trezim spiritual.

Motivul pentru care experimentăm singurătatea este pentru că, în adâncul sufletului, credem în ea. Și credem în ea pentru că am experimentat-o în alte vieți. Este acumularea tuturor vieților în care am fost respinși, izgoniți sau ridiculizați. Este consecința faptului că încă purtăm acele răni din viețile trecute în frecvența noastră.

Ne simțim singuri pentru că ne-am simțit singuri cândva, undeva și încă purtăm acea singurătate cu noi, oriunde am merge, în orice am face.

Din fericire, însuși faptul că experimentăm acea singurătate înseamnă că o vindecăm.

Înseamnă că toate aceste tipare vechi de secole ies la suprafață să fie vindecate.

Înseamnă că scoatem la suprafață amintiri vechi de secole.

Înseamnă că îți vindeci sufletul.

Înseamnă că ești pe calea trezirii sufletului, indiferent cât de provocator este.

 

Sursa Spiritualawakeningsigns.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *