Despre dorinte pierdute si regasite

Publicat: 7 iunie 2013
Comentarii: 4 Răspunsuri

despre dorinte pierdute si regasite

despre dorinte pierdute si regasite

In momentul in care ati regasit un obiect vechi pe care poate ati crezut ca l-ati pierdut, v-a deranjat vreoadata faptul ca era prafuit? Stratul acela gros de praf v-a determinat sa nu va mai imbratisati jucaria preferata din copilarie? Pe mine, nu.

V-am adresat aceasta intrebare pentru a ne indemna sa controbaim printre dorintele trecutului si pentru a vedea pur si simplu ce am lasat in urma pe cararea vietii numita dezvoltare personala. In astfel de momente, consider ca cel mai frumos si cel mai satisfacator raspuns este acela al actiunii.

Mai jos, voi scrie ce am gasit eu in urma straturilor de praf. Voi scrie care sunt dorintele mele neindeplinite, dar la care nu am renuntat si in a caror viata cred cu tarie.

Imi doresc:

1.Sa scriu o carte fara sa ma gandesc daca o va citi cineva vreodata.
2.Sa vizitez un oras nou pe luna.
3. Sa-mi fac un tatuaj.
4. Sa citesc tot ce n-am reusit pana acum de Antoine de Saint-Exupery si de Oscar Wilde.
5. Sa invat mai bine franceza.
6. Sa invat sa inot.
7. Sa-mi pictez o iedera pe peretele din dormitor.
8. Sa calatoresc cu parintii mei.
9. Sa invat sa cant la vioara.
10. Sa fac un proiect in care sa aduc lauda omului.

Stiu ca ceea ce am scris aici despre dorinte este foarte personal, insa va invit pe toti sa fim personali pentru a ajunge cu adevarat la noi insine.Va dau leapsa dorintelor deocamdata neindeplinite si va invit sa faceti la fel. Haideti sa cotrobaim printre visurile copilariei, printre momentele in care doar rosteam dorinta noastra si deja eram siguri ca se va indeplini. Haideti sa aruncam papadiile dorintelor in aer si sa-i dam voie visului nostru sa-si indeplineasca menirea, acela de a fi indeplinit.

Dati anuntul acesta printre prietenii vostri. Spuneti-le ca v-ati pierdut dorintele si rugati-i sa va ajute sa le regasiti. Ce carte ati lasat din mana? Ce oras nu ati vizitat? Ce privire ati lasat in urma si ati dori sa o imbratisati? La un moment dat, sufletul isi va simti chemarea…

Andreea

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *