Cum sa ne inveselim spatiul de lucru

Publicat: 25 februarie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

cum sa ne inveselim spatiul de lucru

cum sa ne inveselim spatiul de lucru

Spatiul de lucru devine pentru multi dintre noi o a doua casa, mai ales daca petrecem o jumatate de zi la birou. Ceea ce este de mentionat in procesul de dezvoltare personala este ca avem deseori alegerea de a schimba anumite lucruri care nu ne plac, atat in ceea ce priveste relatia cu ceilalti, cat si organizarea spatiului de lucru.

Regasiti mai jos o serie de sfaturi prin care puteti inveseli atmosfera de lucru:

1. Sunetul, o binecuvantare.

Chiar daca la inceput a fost Cuvantul, nici sunetul nu ar trebui neglijat. Daca nu sunteti adeptii multitaskingului si nu va puteti concentra pe ritmuri de muzica, profitati de pauze pentru a asculta melodia preferata si va veti reincarca bateriile pentru urmatoarele ore. Nu numai ca auzul muzicii care va place va va da o stare de bine, dar va va deconecta pentru cateva momente de taskurile pe care le aveti de indeplinit, ceea ce va poate ajuta sa gasiti idei noi pentru vechi dileme.

2. Verde, culoarea care nu trebuie sa lipseasca.

Se spune ca in cazul in care petreceti mult timp in fata calculatorului, este indicat sa faceti o pauza de cateva minute macar la doua ore daca nu reusiti in fiecare ora si sa priviti culoarea verde pentru ca ochii dumneavoastra sa se relaxeze. Asadar, nu ezitati sa priviti peisajul de pe geam sau chiar sa dati o mica fuga intr-un parc daca aveti unul in apropiere.

3. Creativitate. De doua ori creativitate.

Daca simtit ca spatiul in care va desfasurati munca cea de toate zilele nu este deloc unul prietenos, sunteti liberi sa il infrumusetati asa cum doriti. Aduceti-va o planta la locul de munca in cazul in care sunteti fan al florilor, lipiti de perete un autocolant colorat care sa va binedispuna sau scrieti un citat motivational pe care sa il aveti mereu la indemana in special in momentele in care nu va simtiti chiar in apele voastre.

4. Organizare in dezordine.

Stiti foarte bine ca uneori lucrurile pot fi in aparenta dezordonate, insa putem gasi echilibrul din spatele acestora. Sa luam un exemplu. Aveti foarte mult hartii, baze de date, contracte? Le puteti aranja in functie de culorile cu care asociati sarcinile respective. Puteti crea astfel un dosar-curcubeu in care sa va fie drag sa umblati. Nota Bene: Puteti chiar sa puneti intr-un dosar frumos colorat sarcinile care nu prea va fac placere pentru a resui sa compensati acest aspect.

5. Personalizare.

Fie ca este cana pe care tocmai ati primit-o de Dragobete, fie ca este fotografia persoanei iubite, fie ca este o mascota de plus sau un obiect drag care va aminteste de acasa, orice lucru personal poate avea efectul de a va simti intr-un cadru familiar la locul de munca.

6. Lumina este esentiala si in ceea ce priveste spatiul de lucru.

Intr-o incapere aerisita si luminoasa ne putem concentra mai bine decat intr-una intunecata. Asadar, bucurati-va de lumina naturala in limita posibilului, iar daca acest lucru este greu de realizat, puteti crea o atmosfera placuta prin lampi interesante si chiar lumanari decorative.

7. Nu incarcati mai mult decat este cazul.

Este necesar sa ne amintim ca spatiul de lucru trebuie sa fie inainte de toate ordonat. Daca ati strans deja prea multe hartoage, nu va intrebati de ce nu va puteti concentra. Aruncati tot ceea este inutil in favoarea lucrurilor cu adevarat importante.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *