Muzică și taifas: serată antistres dedicată exclusiv femeilor

Publicat: 26 februarie 2020
Comentarii: Fără răspunsuri

Dragile mele, vă aștept la o serată inedită și încântătoare prin care vă propun să redescoperim experiența de a fi femeie dintr-o altă energie, de eliberare emoțională și reconectare la Sine, pe care o vom crea împreună.

Concret, ce vom face?

  • Ne vom tăifăsui provocările, anxietățile și fricile legate de valențele noastre (soție, mamă, fiică, iubită, prietenă, colegă etc.)
  • Ne vom muzicaliza energia, făcând din noi însene spațiul sacru în care rulează energii înalte: acceptarea de sine, încrederea în sine, înțelegerea de sine și stăpânirea de sine
  • Ne vom înțelege unicitatea și contribuția specială în lume, conștientizând adevărul că în anumite situații putem fi o șansă pentru alți oameni
  • Ne vom aminti că nouă, femeilor, ne revine întâia responsabilitate de a ne trăi viața ca pe o sărbătoare, răspândind bucuria pretutindeni în jurul nostru

Și – foarte important: 

  • Ne vom activa Resursa Supremă: CAPACITATEA DE A CREA RESURSE pe care o putem accesa atunci când suntem în starea de flux.

Atelierul are loc în București, în data de 11 martie 2020, orele 18.00-20.30
Preț: 150 lei (include o tratație ce poartă amprenta deosebită a locului care ne găzduiește)
Detalii și înscrieri (maxim 10 locuri)  la telefon 0723.93.13.84   

Vă aștept cu bucurie!
Corina Vasile, Meloterapeut, gazda atelierului
https://creezicecrezi.ro/despre-mine/

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *