Universul câmp de luptă sau teren de joacă?

Universul: câmp de luptă sau teren de joacă?

Publicat: 23 aprilie 2018
Comentarii: 6 Răspunsuri

Universul este un câmp de luptă sau un teren de joacă? Iată o întrebare care se justifică, în lumea în care trăim astăzi.

Pentru ca lumea dragă în care trăim pare că e mai mult câmp de luptă. Uneori pare că nu avem timp să respirăm de la atâția dușmani, grenade, garduri de sârmă ghimpată, cazemate, gloanțe reale sau imaginare.

Da, uneori pare că este un câmp de luptă sau o junglă. Ce facem când ne trezim și vedem realitatea în care trăim din această perspectivă?

Cum transformăm lumea dintr-un câmp de luptă într-un teren de joacă, fără să trăim izolați social?

O întrebare care, atunci când privim din perspectiva războiului, pare imposibilă.

Ceea ce uităm însă e că în interiorul nostru se întinde, pe hectare nesfârșite, un teren de joacă al miracolelor. Și pentru că privim prea mult în afară, ne confirmăm din ce în ce mai mult că hectarele de joacă se transformă în fiecare zi în câmpul de luptă al coșmarurilor individuale și colective. Vedem lumea din ce în ce mai mult prin ochii luptei, care pare foarte reală, însă reprezintă doar o bucățică de realitate condiționată.

Vedem lumea prin ochii atentatelor și al grozăviilor care se întâmplă peste tot în lume, care sunt foarte reale, însă nu reprezintă în totalitate adevărul acestui univers.

Da, este o parte de realitate. La nivel mai mare trecem prin ea pentru a purifica multe percepții legate de bine/rău, și de judecata a ceea ce credem că e bine sau rău.

La un alt nivel, e nevoie să facem pace cu câmpul de luptă din noi, să privim în ochi războiul nostru interior. Să scoatem la lumină toate părțile din noi care se luptă una împotriva alteia. Să liniștim tot războiul care urlă în noi. Acceptându-l. Pentru ca astfel ni se deschide în fața ochilor posibilitățile miraculoase ale terenului de joacă nesfârșit.

Singurul lucru care ne ține prizonieri în luptă și suferință este propria noastră gândire. “Noi suntem cei care corupem datele ADN-ului propriu, permițând să-l pătrundă doar frecvența care activează cele mai primitive componente.” (Cheile Genelor)

Așa că tot de noi depinde să facem saltul pe frecvența miraculosului, al noii realități co-create în colaborare cu Dumnezeul terenului de joacă cu Universul.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *