Stadiile ascensiunii spirituale

Publicat: 20 aprilie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Am prezentat in cateva randuri perspectiva mea asupra ascensiunii spirituale, insa astazi va prezint un material care vorbeste despre stadiile ascensiunii spirituale.

Ascensiunea spirituala este tranzitia de la a fi focalizat doar pe limitarile fizice ale 3D-ului la constientizarea deplina a naturii tale spirituale, a luminii si a puterii tale.

Pe masura ce avansezi prin stadiile ascensiunii spirituale, te reconectezi la energia inimii deschise, ajungi la un sentiment al scopului si al trezirii profunde si te unesti cu sinele tau mai inalt.

Iata mai jos detalii despre stadiile ascensiunii spirituale

A intra in conexiune cu Sursa este un proces foarte frumos, cu multe stadii despre care vom vorbi mai jos.

Autoevaluarea

Primul stadiu este auto-evaluarea. In acest punct, incepi sa-ti pui intrebari asupra lumii din jur. Incepi sa te intrebi “Cine sunt eu cu adevarat? Se petrec mai multe lucruri decat se vede cu ochiul liber? Exista mai mult decat ce ni se spune in societate, in media sau in familie? De ce sunt aici? Trebuie sa fie ceva mai mult.”

Studiul spiritual

In aceasta etapa, incepi sa pui intrebari si sa cauti raspunsuri care te duc mai departe. Citesti carti spirituale, mergi la cursuri, meditezi. Folosesti ce inveti ca sa-ti raspunzi la intrebarea: “Cine sunt cu adevarat? De ce sunt aici? Ce se intampla cu adevarat?”

A servi celorlalti

Incepi sa intelegi mai mult din ceea ce esti si cum poti sa oferi darurile tale lumii. Incepi sa detii maiestrie in concepte spirituale si idei. Apoi le impartasesti cu altii. Aici incepe ciclul invatarii si al predarii. Cand pasesti in serviciul celorlalti, inca inveti, cresti, meditezi, cauti in interior si faci ceea ce este necesar ca sa te reconectezi cu lumina. Realizezi ca a servi celorlalti este o mare parte din motivul pentru care esti aici.

A fi in serviciu vine din inima. Nu este o incercare de a lua ceva de la ceilalti. Te trezesti, esti pe calea ta iar inima ti se deschide.  Servesti, ii asisti si ii ghidezi pe altii, in timp ce continui sa progresezi pe calea ta.

Iluminarea inimii

Cand esti in serviciul altora si continui curatarea credintelor limitative, a emotiilor si a tiparelor negative, ti se deschide inima. Devine iluminata si plina de iubire divina. Devii treaz, prin centrul inimii tale.

Cand inima este deschisa, acea lumina poate urca, deschizandu-ti abilitatea de a asculta ghidarea divina si de a vedea si auzi in taramul spiritului.

Va continua sa se ridice in cel de-al treilea ochi, deschizandu-ti intuitia. Apoi in chakra coroana, astfel incat sa experimentezi conexiunea directa cu Sursa si sa incepi sa traiesti o viata bazata pe intentia inimii. Si sa continui sa fii in serviciu, sa-ti arati lumina, sa fii treaz si sa incorporezi tot ceea ce esti.

Acum traiesti viata dintr-o stare de iubire. Curgi in iertare, in recunostinta si alegi iubirea in fiecare moment. Te indepartezi de frica si emotii de vibratie joasa si incorporezi iubirea. Incepi sa treci cu adevarat prin stadiile ascensiunii spirituale. Incorporezi lumina completa a ceea ce esti.

Incepi sa le arati celorlalti calea

Prin darurile tale spirituale desavarsite prin stadiile ascensiunii spirituale, ies la lumina intuitia si cunoasterea profunda a cine esti cu adevarat. Poti servi acum dintr-un alt punct. Intr-un fel care iti aduce mai multa bucurie, abundenta si implinire. Si fiind mai imputernicit sa sarvesti, sa iubesti si sa ii ajuti pe ceilalti.

Aici pasesti in etapa urmatoare din stadiile ascensiunii spirituale- incepi sa le arati celorlalti calea. Traiesti viata cu inima deschisa si prin serviciul tau pasesti in a reprezenta mesajul pe care il transmiti.

Nu doar inveti si predai, ci incorporezi, luminezi si impartasesti dintr-o inima deschisa.

Incorporezi amprenta ta energetica divina

Incorporezi modelul christic, care este Sinele tau trezit. In acest stadiu, unifici toate dimensiunile, straturile si aspectele sinelui. Aduci constiinta christica in viata ta si traiesti astfel.

Incepi sa arati calea celorlalti. Plutesti in armonie si usurinta, ii servesti pe ceilalti cu naturalete si continui sa cresti.

Reuniunea cu Sursa

Aceasta este o manifestare multidimensionala. Este dincolo de fizic. Este o stare de expansiune. In acest moment nu stiu daca sunt multi care incorporeaza pe deplin constiinta Sursei, dar inspre acolo duce aceasta cale a ascensiunii.

In aceasta etapa, devine accesibila incorporarea divinului in forma fizica. Cu totii ne intoarcem la aceasta conexiune cu Sursa.

Urmatorul stadiu este dincolo de exprimarea fizica. Este despre a parasi corpul fizic si a ne reintoarce complet la Sursa. Ne reintoarcem complet la Sursa si intram intr-o noua calatorie, o noua existenta.

Modelul constiintei christice

Este un model in care putem ascensiona cu totii. Putem sa incorporam pe deplin Sinele cristalin. Nu inseamna sa devenim toti Iisus aici pe Pamant. Inseamna sa devenim versiunea trezita a Sinelui nostru.

Procesul este ca o ninsoare. Nu exista doua manifestari identice ale constiintei christice, asa cum nu exista doi fulgi identici. Modul cum eu imi incorporez Sinele cristalin este diferit de Iisus si de modul in care fiecare din noi o face. De aceea, acest proces de ascensiune este atat de frumos.

Fiecare dintre noi se trezeste la lumina. Darurile si talentele tale sunt diferite de ale mele. Este loc pentru toate lumea.

Impreuna, putem crea o noua paradigma pe Pamant, in care suntem din ce in ce mai multe fiinte trezite, in armonie, crescand frecventa planetei si iubind viata aici.

Experimentam o paradigma care nu a mai existat. Este o epoca de aur care este vibranta, cristalina si complet noua. Acestia sunt pasii pe care ii facem pe cale fiecare din noi. Iar cand ii facem si la nivel colectiv, magia ne urmareste la fiecare pas.

Sursa: Lovehaswon.org

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *