Despre intelepciune si Razboinicul Luminii

Publicat: 15 decembrie 2010
Comentarii: 1 Răspunsuri

despre intelepciune si razboinicul luminii
despre intelepciune si razboinicul luminii

Va prezentam cateva cuvinte despre intelepciune si despre felul in care lucratorii luminii incep sa-si croiasca usor, usor calea.

In clipa in care incepe sa umble, un razboinic la luminii recunoaste Drumul.

Fiecare piatra, fiecare cotitura ii spune bun-venit. El se identifica cu muntii si raurile, vede ceva din sufletul lui in plante, in animale  si in pasarile campului.

Atunci, acceptand ajutorul lui Dumnezeu si Semnele Domnului, isi lasa Legenda Personala sa-l calauzeasca spre sarcinile pe care i le rezerva viata.

In unele nopti nu are unde sa doarma, in altele sufera de insomnie. “Asta este”, gandeste razboinicul. “Eu insumi am ales sa merg pe-aici.” In fraza asta ii sta toata puterea: el insusi alege calea pe unde merge acum si nu are de ce sa se planga.

De-acum inainte – si vreme de cateva sute de ani – Universul are sa-i ajute pe razboinicii luminii si sa-i boicoteze pe superstitiosi.

Energia Pamantului trebuie reinnoita.

Ideile noi au nevoie de spatiu.

Corpul si sufletul au nevoie de noi provocari.

Viitorul a devenit prezent si toate visele – cu exceptia acelora care includ prejudecati-vor avea sanse de a se manifesta.

Ceea ce a fost important va ramane; ceea ce a fost inutil va disparea. Razboinicului nu-i revine misiunea de a judeca visele aproapelui si el nu-si pierde vremea criticand hotararile celuilalt.

Ca sa aiba incredere in propriul sau drum, nu trebuie sa demonstreze ca drumul celuilalt este gresit.

Voi ce citate despre intelepciune pe puteti impartasi?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *