Webinar gratuit: Care este Calea mea?

Publicat: 3 octombrie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

Vă ofer cu bucurie acest webinar gratuit de transformare a blocajelor care opresc multe suflete din a avea claritatea și curajul de a-și urma calea.

Webinarul “Care este Calea mea?” este un spațiu deschis pentru a hrăni viziunea unei lumi în care fiecare din noi poate da expresie, din inimă, căii sufletului său în viața trăită pe Pământ.

Ce vom accesa în cadrul webinarului:

 • facem vizualizări pentru a afla cum ne putem activa și manifesta darurile
 • creăm spațiul din care să aducem mai multă claritate asupra energiei care vrea să se manifeste prin noi
 • lucrăm asupra mecanismelor de autosabotaj și credințelor limitative legate de manifestarea căii personale
 • lucrăm asupra rănilor copilului interior, asupra loialităților trans-generaționale, asupra programelor provenite din traume ale sufletului și asupra tiparelor conștiinței colective
 • up-gradăm conceptul de putere personală și ce înseamnă manifestarea puterii personale

 Webinarul “Care este Calea mea?” poate fi vizionat gratuit până la data de 10. 10. 2022.

***Pentru cei interesați să meargă la nivelul următor, vă invit la training-ul “Devino Vindecătorul care ești” care începe în 20 octombrie 2022.

Care este Calea mea
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *