Visez…

Publicat: 8 martie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

De 8 Martie, visez.

Visez la o lume …

…în care femeile să își iubească atât de mult bărbații încât aceștia să nu mai poată pune vreodată mâna pe vreo armă

…în care bărbații să aibă inima atât de deschisă încât să nu mai poate vedea vreodată dușman în loc de frate 

…în care femeile să se adune împreună și să ofere pământului ofranda de sânge a pântecului lor, pentru ca sângele bărbaților lor să nu mai trebuiască să mai scalde vreodată orgoliile acestei lumi

…în care femeile sa hrănească în pântecul lor și să nască lumii viziunea păcii desăvârșite 

…în care bărbații să primească în inima lor binecuvântarea puterii adevărate

…în care femeilor să le fie oferit darul siguranței, pentru ca ele să poată oferi nestingherite darul vieții 

…în care bărbații să poată pune mai presus de sentimentul datoriei integritatea propriei inimi

…în care, împreună, bărbați și femei să avem puterea să punem Iubirea mai presus de orice. Chiar și atunci când pare că suntem constrânși să alegem altceva.

Visez la o lume în care ne e limpede și clar ca lumina zilei că separarea în care investim atâta energie e o altă invenție creată pentru a ne ține inima împietrită.

Visez la o lume a inimii deschise, indiferent de circumstanțe. Sfâșietor de larg și de nenegociabil. O lume a Iubirii cu orice preț.

Visez…

Și, poate, nu sunt singura…

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *