,

Vindecarea Masculinului și a Femininului, program online, 20-27 ianuarie 2022

Publicat: 29 decembrie 2021
Comentarii: 2 Răspunsuri

Vă invităm cu bucurie la programul Vindecarea Masculinului și a Femininului. Pe toți cei care simt în inima lor dorul de versiunea vindecată a relației dintre cele două energii, atât în interiorul nostru cât și în relațiile noastre. 

Pentru că…

de prea mult timp ne e dor.
de prea mult timp tânjim după Uniunea celor două energii.
și tot de prea mult timp nu ne permitem să simțim, în deplina lui amploare, acest dor.
și tot de prea mult timp ne ținem la distanță unii pe ceilalți, bărbați și femei, prin distorsiuni create din traume, răni, programe și dureri ancestrale.
la fel cum creăm separare între cele două energii în interiorul nostru, ducând mai departe un model distorsionat care ne-a adus secole de nefericire


A sosit momentul să ancorăm o nouă linie temporală. A uniunii dintre Masculin-Feminin în interiorul nostru și în relațiile noastre. A serviciului și a Uniunii Divine, din cea mai înaltă energie.

Programul Vindecarea Masculinului și a Femininului este pentru toți cei care își dau voie să simtă acest dor. Pentru toți cei care simt că e momentul să primească punerea împreună a Masculinului și Femininului în inima lor. Care vor să iasă din proiecții față de masculin și feminin, să se uite cu adevărat în propria rană și apoi să privească cu compasiune la rana celuilalt.

Este un program pentru cei care vor să iasă din jocurile pe care le-am pus în scenă, masculin și feminin, deopotrivă, timp de secole. Pentru a ne ține la distanța unii de ceilalți, pentru a evita intimitatea adevărată și pentru a ține departe de noi Iubirea.

Este un program pentru femeile și bărbații care sunt curajoși exploratori ai noii paradigme dintre masculin și feminin. Și care simt că e momentul să ancorăm împreună o nouă linie temporală. A Uniunii Divine între Masculin și Feminin, în acord cu Sinele nostru Divin.

Ce vom face în programul Vindecarea Masculinului și a Femininului:

 • Explorarea rănilor arhetipale de separare dintre feminin și masculin
 • Vindecarea femininului rănit – conectarea la umbra energiei feminine și transmutarea tiparelor toxice ale femininului rănit: lipsa de putere personală, proiecția golului interior în afară, așteptări exagerate, manipulare emoțională
 • Vindecarea masculinului rănit – conectarea la umbra energiei masculine și transmutarea tiparelor toxice: armură emoționala, deconectare de la inimă, abuz, dominare
 • Lucru energetic pentru armonizarea masculinului și femininului interior
 • Ritual de iertare de la Masculin spre Feminin și de la Feminin spre Masculin
 • Transmutarea distorsiunilor dintre masculin și feminin apărute în relații
 • Ancorarea noii realități relaționale: a serviciului reciproc și uniunii divine dintre Masculin și Feminin

Vom face lucru energetic de vindecare și transmutare a tiparelor vechi, dar și practici de a aduce în corp energiile noi pe care le vom ancora împreună.

Vom avea două sesiuni de lucru de aproximativ 3-4 ore fiecare, în 20 și 27 ianuarie 2022. 
Ne vom întâlni pe Zoom, o platforma online foarte ușor de folosit care să ne permită să ne vedem și să ne auzim.

Veți primi înregistrările audio ale sesiunilor de lucru.


Data: 20 și 27 ianuarie 2022, orele 19-22
Preț: 880 lei.
Înscrieri: mihaela@soul-union.com, 0721465852

Vă aștept cu bucurie,
Mihaela
Damaideparte.ro
Soul-Union.com

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *