solstițiul de vară 21 iunie 2018 îmbrățișarea întunericului manifestarea luminii

Solstițiul de vară, 21 iunie 2018: Îmbrățișarea întunericului, manifestarea luminii

Publicat: 20 iunie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Pe 21 iunie este solstițiul de vară iar Soarele intră în semnul Racului semnalând începutul verii în emisfera Nordică și începutul iernii în emisfera Sudică.

Cuvântul Solstițiu înseamnă “Soarele rămâne nemișcat”. Este un moment semnificativ și sacru care va aduce o schimbare puternică de energie.

În emisfera nordică, avem cea mai lungă zi din an și cea mai înaltă expresie a energiei Soarelui.

În emisfera sudică, avem cea mai scurtă zi din an și cea mai joasă expresie a energiei soarelui. Energia începe apoi să devină mai expansivă și zilele să devină mai lungi până la echinochțiul de primăvară.

Solstițiul de vară

Este cel mai înalt punct de energie al anului. Ne oferă ocazia să ne bucurăm de întreaga putere a Luminii și să permitem ca totul, în interiorul și în jurul nostru, să se lumineze. Acest lucru presupune acceptarea și îmbrățișarea întunericului care iese la suprafață acum, pentru integrare.

Soarele este Sursa de unde primim energie vitală și unde găsim puterea și susținerea.

La sărbătoarea Soarelui și a luminii, vom primi acces la mai multă putere și energie pentru a ne îndeplini scopurile și a începe să acționăm în direcția pe care ne-o dorim.

Suntem sprijiniți să aducem lumina în zone din viața noastră care au fost ascunse până acum și suntem încurajați să ne lăsăm văzuți.

Semințele plantate la echinocțiul de primăvară vor înflori și își vor aduce roadele. Este un moment puternic pentru manifestare, pentru a mulțumi Soarelui și pentru a ne reîncărca energia vitală.

Este momentul să facem lucruri care ne ajută să ne simțim vii și în contact cu natura. Ritualurile sunt o altă modalitate de a onora acest moment special din an și a celebra Lumina.

Viața se schimbă însă și nimic nu rămâne la fel. Acum ne expansionăm de Lumină, urmând ca peste câteva luni să fim provocați din nou să ne retragem în interior și să ne oferim timp pentru hibernare și vindecare.

Solstițiul de iarnă

Este cel mai jos punct de energie al anului. Este momentul când totul este într-o stare de nemișcare. Nu există prea multă mișcare exterioară iar pe fundal este multă energie stagnantă.

Solstițiul de iarnă poate fi tradus ca noaptea neagră a sufletului. Întunericul  iese la suprafață iar acesta este un stadiu necesar al vindecării. Avem nevoie de întuneric ca să recunoaștem lumina. Avem nevoie de întuneric ca să mergem în interior și să descoperim cine suntem.

E momentul să onorăm toate lucrurile pe care a trebuit să le lăsăm să moară. Acum este timpul să onoram tot ceea ce a fost și tot ceea ce este, să vindecăm și să eliberăm toate emoțiile din trecut.

Este momentul să stăm cu ceea ce suntem și să acceptăm momentul în care suntem. Este momentul să aducem acceptarea și iubirea față de noi și față de morțile prin care a trebuit să trecem până acum.

Iubindu-ne și acceptându-ne, cu bagaje cu tot, ne permitem să ne eliberăm de tot ceea ce ne oprește să devenim cine suntem.

Chiar dacă solstițiul de iarnă scoate la lumină întunericul, nimic nu durează veșnic. Totul este un prilej pentru a ne putea exprima și mai deplin Lumina. 

Este momentul perfect să onorăm tot ce suntem, în întuneric și în lumină și să ne aducem aminte că lumina va răsări încă o dată.

 

Adaptare http://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *