rana vrăjitoarei

Rana vrăjitoarei

Publicat: 17 februarie 2022
Comentarii: 4 Răspunsuri

Rana vrăjitoarei:

Am simțit frica asta multe dintre noi, cel puțin o dată in viață. Și unele dintre noi o simțim acolo, pe fundal, tot timpul.

Atunci când ne înghițim cuvintele, din frica de a ne spune adevărul.
Când ne tremură corpul, din teama ca vom fi considerate nebune sau ni se va spune că suntem prea mult. Sau prea puțin. Că nu corespundem.
Când ne e teamă că nu vom mai fi iubite dacă facem ceea ce sufletul nostru vrea. Când nu scriem postarea aia, pentru că cine știe pe cine vom deranja.
Când nu facem ce ne spune vocea interioară, pentru că cine știe ce se poate întâmpla.
Când suntem terifiate să ne arătăm cu adevărat, pentru că vom rămâne singure, vom fi izolate, sau pedepsite. Sau vom fi prea de succes, prea strălucitoare, prea intense, prea de tot.
Atunci când credem că suntem mai în siguranță dacă ne ținem gura și ne prefacem a fi mai puțin inteligente decât suntem.
Dacă ne ascundem, până și de noi însene.
Dacă încetăm să mai ascultăm ce ne spune vocea interioară, pentru că oricum nu vom îndrăzni să facem ce ne spune.
Când ne ținem închise în noi dorințele cele mai adânci.
Când închidem în interior toată pasiunea, intensitatea, sălbăticia și suculența ființei noastre interioare.

Sunt ipostaze diferite ale aceleiași răni care afectează în mod egal femei și bărbați veniți aici să fie în serviciu din energia Divinului Feminin: rana femininului care are încătușată în interior puterea întregului Univers și nu se simte în siguranță, în ea însăși și pe această Planetă, să își revendice toata puterea și să o aducă în serviciul binelui mai înalt.

Rana Vrăjitoarei

Se mai numește și “rana vrăjitoarei.”

Este trauma transgenerațională transmisă pe linie ancestrală sau din altă viață în care am fost persecutate, vânate, pedepsite și ucise pentru a fi ceea ce oamenii percep ca “vrăjitoare.”

Pentru că a existat o vreme pe această planetă în care femeile puteau fi acuzate ca sunt vrăjitoare aproape din orice. Dacă îți câștigai existența ca vindecătoare, dacă erai prea sinceră și directă, dacă aveai o conexiune specială cu animalele care păreau să te asculte, dacă refuzai avansurile unei autorități cu putere de viață și de moarte asupra oamenilor sau dacă pur și simplu aveai părul prea lung sau prea roșu, atunci erai considerată vrăjitoare.

Timp de secole, femeile au fost persecutate pentru că au îndrăznit să trăiască în afara cutiei pe care societatea a construit-o pentru ele. Adesea, femeile erau torturate cu scopul să fie întoarse una împotriva celeilalte, chiar în interiorul aceleiași familii.

Rana vrăjitoarei este amprenta rămasă pe sufletele noastre din acele vieți pe care le-am avut pe Pământ.

Este o traumă la nivel colectiv, care ne ține încarcerați la nivel subtil, pe toți cei care suntem aici să servim din energia Divinului Feminin, indiferent dacă în viața asta suntem în corp feminin sau masculin.

Este o rană colectivă care se manifestă în multiple moduri în viețile noastre:

 • Etichetarea ca fiind “diferit”, “separat” și sentimentul că ceva este profund în neregulă cu tine
 • Deconectare de la propriul corp, ca și cum o parte din tine plutește prin Univers
 • Reprimare a credințelor personale și a libertății de opinie
 • Reprimarea emoțiilor
 • Frică profundă de a vorbi în public și de a fi văzut de ceilalți
 • Deconectare de la propriile daruri și abilități intuitive
 • Izolare de ceilalți și de suportul lor
 • Lipsă de încredere în cei care nu sunt în cercul tău
 • Frica constantă de violență și agresivitatea care ar putea fi folosită împotriva ta

Cum identificăm rana vrăjitoarei

Rana vrăjitoarei este trauma psihică pe care femininul o poartă în corpurile subtile, după milenii de invalidare, dez-împuternicire și abuz. După secole de invalidare, în mod sistematic, de către cultura patriarhală, a darurilor feminine precum intuiția, împământarea, emoțiile, colaborarea, vindecarea.

Rana vrăjitoarei se activează în special atunci când un suflet trezit începe să meargă pe o cale diferită decât cea a societății convenționale. Atunci când avem curajul să ne arătăm în Sinele nostru autentic, puternic, vindecător, magic. Atunci apare un mecanism de auto-sabotare care ne scoate din frecvența abundenței. Nu vorbim doar de abundență financiară, dar și de abundența împlinirii interioare, a relațiilor cu sens, a armoniei psihice și a sănătății fizice – prin programe de rușine, de frică, prin teama de a nu fi suficient sau de a fi prea mult.

Există mai multe moduri prin care această rană se manifestă:

 • Poate fi sub forma unei vieți trăite în umbră, pentru a evita eventuale acuzații – și aici se manifestă prin: dorința de a vrea să faci pe plac tuturor, granițe slabe, perfecționism, frica de a-ți arăta fața pe social media, de a face live-uri
 • Poate fi sub forma dificultăților financiare, atunci când simți permanent că trebuie să sacrifici fie banii fie fericirea. Nu poți să îți imaginezi că ai suficienți bani pentru a te simți în siguranță și adesea încerci să gonești banii din viața ta, să scapi de ei imediat cum îi primești
 • Sub forma auto-sabotajului – din viețile în care am fost uciși pentru individualitate/adevăr personal. La acest nivel, succesul este considerat riscant la nivel inconștient. Îți este teamă că vei fi rănit dacă reușești, așa că te asiguri că nu depășești niciodată un anumit nivel de confort legat de succes
 • Sub forma rănii de trădare sau pierdere din cauza a ceea ce ai văzut în alte vieți că s-a întâmplat cu oamenii iubiți – este foarte profund întipărit mesajul că orice activitate de vindecare nu este safe pentru tine și pentru cei iubiți. Astfel, apare în viața ta deconectarea de la intuiție, lipsa de încredere în sine și nevoia de a te baza mai mult pe strategie și logică, pentru că aici simți că ai mai mult control.

Ce avem de făcut pentru a vindeca această rană?

Este foarte importantă conștientizarea că este o rană colectivă, globală și cu efecte multiple. Conștientizarea că nu mai trebuie să fim parte din aceeași poveste din care strămoșii noștri au făcut parte sau din care noi am făcut parte în altă viață, că nu mai trebuie să repetăm istoria întunecată a acestei planete. Că nu mai suntem în Evul Mediu și nu mai suntem supuși acelorași opresiuni ca atunci, deși o parte din Sinele nostru încă se simte prins acolo.

Apoi, putem trece la acțiunea de a vindeca această rană. E nevoie să:

 • Recunoaștem că, în timpurile pe care le trăim acum, avem alegerea de a nu mai trăi constant în frică și de a apela la mecanisme de supraviețuire
 • Recunoaștem că acum trăim într-o lume care nu mai poate închide ochii la trauma, durerea, oprimarea și reprimarea care s-au întâmplat timp de secole
 • Alegem să facem munca interioară și să fim suficient de curajoși să vorbim despre această rană
 • Ne împământăm când avem de-a face cu energia oprimării sau când întâlnim încă această energie
 • Rescriem poveștile care ne-au ținut captivi până acum
 • Ne revendicăm pe noi înșine, trecutul, durerea, trauma și tot ceea ce suntem

Rana vrăjitoarei și vindecarea ei presupune să revendicăm tot ceea ce suntem. Să pășim în puterea noastră complet, desăvărșit, autentic, la modul integrat, fără să demonstrăm ceva dar și fără să facem compromisuri față de cine suntem cu adevărat.

Vindecarea rănii vrăjitoarei este o parte importantă din trainingul Calea Divinului Feminin la care vă invit în perioada 10-31 martie 2022.

Bibliografie:
Healing the witch wound, Annalise Oatman
Witch. Unleashed. Untamed. Unapologetic, Lisa Lister

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *