anul 2019 lectia smereniei

Rămas bun, 2019!

Publicat: 30 decembrie 2019
Comentarii: Fără răspunsuri

Anul 2019 a fost ca atunci când ți se dă lucrare de control neanunțată exact când te lăudai că ți-ai învățat lecția. Și surpriză, mai iei și nota 4 la lucrare.

Cam așa a fost anul 2019 pentru mine. M-a trecut prin multe teste de răbdare, compasiune, blandețe, devotament, perseverență. De tot ceea ce credeam că stăpânesc și manifest deja în viaţa mea.

Am avut parte de cele mai mari lecții de smerenie pentru partea din mine care se încă se mai ia la trântă cu voința divină.

Nu e după voia ego-ului tău și a ambiției tale mărunte – mi s-a zis din nou și din nou. Și este minunat că e așa – am înțeles eu, atunci când mi s-a dat să descopăr din nou perfecțiunea planului divin.

Totul este orchestrat în planurile înalte, cu acordul Sinelui nostru divin. Care suntem tot noi, pe un nivel superior de conștiență. Important e să permitem sinelui uman să se alinieze la voința Sinelui Divin. Atunci dispare frica, rezistența, ambiția măruntă, dorința de a demonstra, ego-ul, nerăbdarea, graba. 

Facă-se voia Ta. Nu e după cum vreau eu, e după cum vrei Tu – aceasta a fost mantra mea pentru anul 2019. Și adevărul mi-a devenit din ce în ce mai evident: Da, e după cum vrei Tu. Iar Tu sunt tot eu, pe cel mai înalt nivel al Sinelui meu. Deci, da, nu există niciun conflict între voia mea și voia Divinului.

Da, a fost un an greu pentru zonele din noi subjugate iluziei. Am învățat că:

 • Lucrurile nespuse dor cel mai mult
 • Dor și mai mult însă lucrurile spuse din răni și din deconectare
 • Atunci când ne aducem aminte cât de iubiți suntem, în Cer și pe Pământ, putem face orice este în aliniere cu sinele nostru mai înalt
 • Binele meu mai înalt nu este în conflict cu binele mai înalt al celorlalți
 • A ne abține să facem ceva care e înspre binele nostru mai înalt de teama de a-i răni pe ceilalți este modul în care ne ținem prinși în iluzie
 • Totul este orchestrat la nivel mai mare. Iar noi suntem co-creatori, pe nivele cele mai înalte ale ființei noastre
 • Nu mai e loc pentru mai puțin decât Adevărul în viețile noastre, însă Adevărul e nevoie să vină întotdeauna însoțit de Iubire

Și, așa cum a fost 2019, greu pentru că ne-a obligat să ne uităm unde nu voiam și neplăcut pentru că ne-a dus în cele mai mari rezistențe ca să eliberăm total energia blocată acolo, a fost în același timp și generos. Pentru că ne-a oferit și ocazia de a ne pregăti și de a ne învăța lecțiile pentru a putea să mai dăm examenul o dată.

În 2020, cu susținerea Sinelui nostru real, în acord cu cine suntem cu adevărat, vom mai putea susține încă o dată examenele picate în 2019. De data asta, cu cele mai mari șanse de a trece la următorul nivel.

Fii binecuvântat, 2019! Ai fost unul din cei mai grei dar și mai prețioși ani din ultimul deceniu. Ai adus smerenie acolo unde credeam că ne-am învățat lecțiile, ai tăiat în carne vie acolo unde era nevoie de Adevăr, ai scos la lumină toate zonele unde nu am putut fi în Iubire, iar spre final ai luat cu tine orice mică zonă de nealiniere în spatele căreia ne mai puteam ascunde.

2020, ne pregătim pentru tine de mulți ani! La fiecare trecere într-un an nou din ultimul deceniu am pus o cărămidă pentru trecerea completă spre anul devenirii noastre reale. Spre Sinele nostru reînnoit, spre varianta noastră cea mai bună, spre potențialul nostru real, spre cine nu ne-am permis în totalitate să fim până acum.

Te așteptăm cu încrederea că ne vei aduce exact ce avem nevoie. Și dacă te simți prea copleșit de speranțele noastre pe care le punem pe umerii tăi, adu-ne aminte că nu ne vei putea aduce mai mult decât ne vom permite noi să luăm din tine.

La mulți ani tuturor, în Iubire și Adevăr!

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *