Practici de feminitate

Publicat: 28 februarie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

A cultiva practici de feminitate care ne aduc în corp și ne conectează la senzualitatea și energia noastră sexuală este un pas esențial în viața oricărei femei care se simte conectată la energiile Divinului Feminin.

Abia atunci când începem să acordăm timp pentru alinierea suflet-minte-corp, când ne reconectăm la senzualitatea și sexualitatea noastră, putem să începem să ne revendicăm puterea la modul real. Nu este ușor să ajungem la acest angajament față de propria noastră feminitate. Mai ales dacă am trecut prin abuz emoțional sau fizic. Sau dacă ne simțim deconectate de la corp și de la emoțiile noastre și orice formă de lucru cu corpul este un chin. E nevoie de timp și dedicare față de această călătorie. Pentru a trece de la chin la plăcere, la vindecarea dependenței de suferință și la cultivarea ușurinței și a bucuriei în tot ce facem.

A ne lua în stăpânire propriul corp și energia sexuală este un serviciu pe care ni-l facem nouă, lumii și bărbaților noștri. O femeie activată în acest fel se poate reconecta la modul autentic cu esența ei, cu ciclurile corpului și cu fluxul vieții.

Iată, pe scurt, câteva practici de feminitate pe care fiecare femeie ar fi recomandat să le facă, câteva minute în fiecare zi. Aceste practici de feminitate sunt parte integrantă din training-ul Calea Divinului Feminin, pe care îl voi susține între 10-31 martie 2022.

Practici de feminitate recomandate:

 • Respirația pântecului.
  Ne imaginăm că avem rădăcini înfipte în pământ. Respirăm profund, conștient, prin aceste rădăcini în pântecul nostru. Apoi, cu o mână pe inima noastră și cu una pe pântec, activăm chakra inimii și unim inima noastră cu pântecul.
 • Masajul sânilor.
  Prin tehnici specifice de masaj, activăm energia sânilor, sensibilizăm energetic întreaga zonă. Începem să  activăm și să ocupăm energetic această minunată parte a corpului feminin.
 • Microorbita cosmică.
  Este o tehnică taoistă de circulare a energiei subtile prin punctele energetice și meridianele energetice ale corpului. Atunci când deschidem microorbita cosmică, putem deja experimenta o mic proces de iluminare. Mintea începe să realizeze că are control asupra propriei energii subtile. Circuitul energiei începe în abdomen. Apoi, merge în jos spre perineu și apoi în sus pe coloana vertebrală spre cap. Apoi, coboară în față cu ajutorul limbii ținute într-o poziție specifică, înspre gât și apoi înapoi în abdomen. Putem dirija astfel energia sexuală, prin microorbită cosmică, în tot corpul. Astfel, ni se deschid noi orizonturi legate de plăcerea sexuală și dirijarea energiei sexuale în scopuri spirituale.
 • Respirația ovariană.
  Este o tehnică puternică de reconectare la energia ovariană. Pe lângă faptul că poate aduce vindecare în dezechilibrele ciclului menstrual, ne învață cum să folosim puterea ovariană ca energie vindecătoare pentru întregul corp. Învățăm astfel cum să aducem atenția asupra ovarelor. Apoi mișcăm energia înspre perineu, apoi o ghidăm spre cap unde învățăm să recirculăm energia. Pentru ca apoi să o ghidăm înapoi în abdomen, unde poate fi stocată.
 • Lucrul cu oul de jad.
  Această practică își are originea în China antică. A fost ținută secretă la Palatul Regal și dezvăluită doar reginelor și concubinelor. Femeile care lucrau cu aceste tehnici beneficiau de sănătate fizică și spirituală. Oul de jad este un mod minunat de a întări și a controla mușchiul Chi. Stăpânind folosirea acestui mușchi se tonifică întregul abdomen inferior. În egală măsură, crește fluxul hormonilor sexuali și capacitatea orgasmică a femeii.

  În egală măsură ajută orice formă de respirație conștientă, yoga, yoni yoga și dans energetic și intuitiv.

  Trainingul “Calea Divinului Feminin” pe care îl voi suține în perioada 10-31 martie are un modul special dedicat acestor practici feminine și multor altor aspecte ale Divinului Feminin.

  Ca bibliografie, vă recomand cartea “Healing Love through the Tao: Cultivating Female Sexual Energy”, Mantak Chia.

  Cu bucurie,
  Mihaela Marinas

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *