Înregistrări Akashice Vindecare si autovindecare

Perspectiva Sufletului: sesiuni de vindecare în Înregistrările Akashice

Sesiuni de vindecare în Înregistrările Akashice

În sesiunile de vindecare în Înregistrările Akashice putem să aducem perspectiva sufletului asupra provocărilor legate de orice aspect al vieții pe Pământ, pornind de la: misiunea personală, viața profesională, relații personale până la bani, abundență, sexualitate, energie sexuală.

Dacă în viața ta există:

  • Blocaje care nu pot fi explicate la modul rațional, în viața personală sau profesională
  • Tipare karmice vechi, care par că se repetă la nesfârșit într-unul sau mai multe aspecte ale vieții
  • Provocări legate de abundență sau energia sexuală
  • Provocări relaționale, relații grele sau tipare repetitive în relații
  • Provocări în profesie
  • Lipsa de claritate asupra căii sufletului în viață și asupra misiunii personale

…dacă ți se pare adesea că viața îți e condusă din umbră de altcineva sau că te învârți în aceleași cerc vicios care nu duce nicăieri, în unul sau mai multe aspecte ale vieții tale…

…Înregistrările Akashice sunt la dispoziția noastră pentru a ne ajuta să mergem direct la rădăcina tiparelor, a le rescrie direct de la sursă și a deschide o nouă linie temporală, în acord cu Sinele Divin și cu calea sufletului.

Sesiuni de vindecare în Înregistrările Akashice

Prin lucrul în Înregistrările Akashice:

  • Putem rescrie tipare limitative, frici, condiționări și putem vindeca traumele din alte vieți care ne influențează în această viață.
  • Ne putem recupera puterea personală din orice eveniment, dimensiune, linie temporală în care am lăsat bucăți de suflet și ne-am pierdut energia.
  • Putem reveni la matcă, la adevăr, la esență, indiferent cât de mult pare că ne-am depărtat de ea, integrând lecțiile sufletului din experiențele trecute de care uneori nu ne aducem aminte la nivel conștient.
  • Putem imprima frecvența Sinelui nostru Divin în orice experiență care ne-a separat de esența noastră Divină.


În cadrul acestor sesiuni de vindecare în Înregistrările Akashice, lucrez cu Înregistrările Akashice ale sufletului, încorporând totul cu ajutorul energiilor care lucrează prin mine și prin amprenta mea personală de vindecător.

În timpul sesiunii, ne conectăm împreună la energia Înregistrărilor Akashice, pentru a accesa motivele profunde ale disfuncțiilor și ale blocajelor și a ne reconecta la amprenta originară a sufletului. Facem împreună curățarea Înregistrărilor Akashice și dăm un restart al sufletului pentru următorul nivel de evoluție.

Multe suflete care se deschid spre această energie pot simți transformări majore după sesiunile de vindecare în Înregistrările Akashice.

Aici sunt câteva mărturisiri care mi-au atins inima, venite de la trei suflete cu care am lucrat în ultimul timp:

“Multumesc mult pentru ajutorul tău! Viața mea începe să se schimbe în bine. Încep să scap de ce mă ținea în loc. Mă bucur mult! Încă o dată, mulțumesc!” Rodica

 “Îți mărturisesc că sesiunea cu tine a avut un impact major asupra mea și mi-a deschis niște porți nebănuite.  Simt o chemare foarte puternică în direcția asta, ca niciodată până acum.” Ella

Am avut prima sesiune împreună și vreau în primul rând să îți mulțumesc! Viața mea s-a schimbat în bine imediat după consultație, atât emoțional (mă simt mult mai liniștită) cât și fizic (mi-am descoperit și rezolvat o problemă care nu știam că își are bazele în acțiunile și traumele stră-străbunicii mele ). De asemenea, nu am mai avut coșmaruri de atunci. ” Bianca

Durata unei sesiuni: o oră

Prețul unei sesiuni: 888 lei
Pachet două sesiuni: 1500 lei.
Pachet patru sesiuni: 3000 lei.

Sesiunile se desfășoară online, pe platforma Zoom. Veți primi înregistrarea audio a sesiunii.

Programări: mihaela@soul-union.com
Pentru rezervarea locului, e nevoie de efectuarea plății în momentul programării, în contul:
Sistemic Perspectives SRL
RO91INGB0000999905980196

Vă aștept cu sufletul deschis,
Mihaela Marinaș

Citiți mai multe despre mine aici.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *