Pentru pacea interioară. Și, poate, a lumii

Publicat: 27 februarie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

Ambii mei bunici au luptat în al doilea război mondial. Străbunicii mei, tații lor, în primul. Bunicul meu matern a venit pe jos din fosta Cehoslovacie până în România, la sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Tatăl meu s-a născut în mijlocul războiului, în 1941 și a supraviețuit, copil fiind, foametei din 1946.

Acum sunt toți în cealaltă dimensiune. Însă războiul este încă în ADN-ul meu. Constat zilele acestea că războiul a fost acolo, întotdeauna, în ADN-ul meu și al generației mele. Acum pot vedea, cu claritate, cât război interior am dus cu mine prin viață, fără să îmi dau seama. Și cât de mult am pus în aplicare pe ici pe colo, în relațiile mele, inclusiv în relația cu mine însămi, energia de război. Simt că datorez vieților lor traumatizate și sufletelor lor chinuite transformarea acestei energii din celulele mele. Poate că asta e nevoie să facem pe această Planetă, ca să ne aducem aminte că singurul adevăr e Iubirea.

Am scris mai jos intuitiv ceva ce a venit la mine și mă ajută sa trec prin acest proces. Poate vă ajută și pe voi.

Eliberez acum tot războiul din mine și din ADN-ul meu. 

Războiul cu mine,

împotriva mea și a sufletului meu, 

războiul cu părți din mine, 

cu întunericul meu, 

cu lumina mea. 

Eliberez războiul cu Dumnezeu sau în numele lui Dumnezeu. 

Eliberez războiul cu întunericul lumii. 

Eliberez tot războiul din relațiile mele cu cei apropiați.  

Eliberez războiul pe care l-am dus în numele înaintașilor mei. 

Eliberez amintirile traumatizante de război ale înaintașilor mei. Sufletele lor sunt acum eliberate.

Eliberez tot războiul pe care l-am alimentat la nivel subtil, toate momentele când am luat apărarea unei părți sau alteia.

Eliberez momentele în care am crezut că sunt îndreptățit să declar război. 

Toate momentele în care am reacționat la războiul altora. 

Toate momentele în care am crezut că doar prin război mă pot proteja.

Eliberez toate modurile în care m-am apărat sau am atacat.

Dezamorsez acum energia de război prezentă în mine la nivel celular și la nivel de suflet, în toate timpurile, realitățile, dimensiunile. 

Îmi aduc acum înapoi la mine toată energia vitală pe care am dat-o și am pierdut-o în orice formă de război pe care am întreținut-o, cu mine, cu ceilalți în toate timpurile, realitățile, dimensiunile. 

Iubirea este Aici. Este singurul Adevăr.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *