Masterclass gratuit: Ce înseamnă să fii Vindecător?

Publicat: 10 octombrie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

La nivel de suflet, fiecare din noi are energie vindecătoare, atunci când suntem în contact cu sufletul nostru și cu esența a cine suntem cu adevărat, indiferent în ce domeniu ne desfășurăm activitatea și ce facem în această viață.

Dificultatea intervine atunci când pierdem contactul cu esența noastră, iar asta se poate întâmpla din atât de multe motive, în călătoria noastră pământeană.

Important este să ne aducem aminte că cine suntem cu adevărat nu ne părăsește niciodată. Că ceea ce am venit aici să facem se va face prin noi, mai devreme sau mai târziu, într-un fel sau altul. Că lucrurile se așează pe făgașul lor normal, mai devreme sau mai târziu. Și că uneori e nevoie doar de puțin curaj pentru a revendica cine suntem cu adevărat și a ieși la lumină în adevărul sufletului nostru.

Vă propun acest Masterclass gratuit în care vom dezvolta împreună următoarele teme:

 • Cum activăm energia vindecătoare naturală a sufletului nostru
 • Cum lucrăm cu tiparele care ne-au oprit până acum să fim cine suntem
 • Ce înseamnă să avem “blueprint” de Vindecător la nivel de suflet
 • Provocările și darurile celor care au această misiune a sufletului
 • Cele patru nivele ale vindecării intuitive și cum le putem folosi pentru vindecare

  Vă aștept cu bucurie la acest Masterclass gratuit, desfășurat pe platforma Zoom.
  Data: joi, 13 octombrie, ora 19.

  *** Înscrierea se face mai jos, prin introducerea datelor în formular și apăsarea butonului Abonează-te. Mergeți pe acest link și găsiți formularul la sfârșitul articolului: https://damaideparte.ro/mastermind-gratuit/
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *