Luna plina in Scorpion iti reveleaza cele mai profunde dorinte

Publicat: 19 aprilie 2016
Comentarii: 5 Răspunsuri

Vom avea luna plina in Scorpion in data de 21 aprilie. Luna plina in Scorpion inseamna sa ai incredere in fiinta ta interioara.

Indiferent de ce spune sau nu astrologia. Indiferent daca este usor sau greu. Poti sa-ti lasi visele sa devina realitate. Ai incredere in instinctele tale. Intareste-ti intuitia. Este ca un muschi. Construieste-l. Cu cat il folosesti mai mult, cu atat mai puternica iti devine intuitia. Viata ta iti apartine.

Aceasta luna plina va aduce la suprafata cele mai profunde dorinte ale tale. Stii ce iti doresti. Ce te sileste sa faci alegerile pe care le faci? Scorpionul vorbeste despre adevarul tau emotional.

Care este dorul tau cel mai profund? Luna plina in Scorpion iti spala fricile. Stii acei demoni interior care te trag inapoi de la a-ti atinge scopurile? Si locurile din tine in care ai nevoie sa fii in stapanirea puterii tale.

Scorpionul iti reveleaza vulnerabilitatile si dorintele neimplinite. Scorpionul iti arata ce ai nevoie sa transformi. Ce se schimba pentru tine? In ce punct ai nevoie sa-ti iei puterea in stapanire? Ce se termina acum pentru tine?

Soarele in taur iti arata ca este timpul sa-ti evaluezi valorile adevarate. Ce iubesti si ce valorizezi. Cand iti aliniezi scopurile cu valorile tale adevarate, iti promovezi propriul succes.

Imi place sa-i ridic si sa-i inspir pe ceilalti. Aceasta este valoarea mea numarul 1. A invata. Iubesc sa invat. Nu permite societatii sa-ti spuna ce inseamna succesul pentru tine. Asta iti poate afecta stima de sine.

Creeaza-ti propria definitie a succesului. Bazat pe valorile tale adevarate. Cum iti folosesti talentele si abilitatile? Iti folosesti abilitatile pentru a-ti creste puterea financiara? Iti iei in stapanire posesiunile? Sau  ele te poseda pe tine? 

O luna plina cu autenticitate

Venus este in Taur.  Si este in conjunctie cu Uranus in timpul lunii pline. Asadar, sparge regulile. Nu incalca legile insa. Fii autentic cu dorinta inimii tale. Elibereaza-te. Elibereza-ti mintea. Asta inseamna adevarata eliberare.

Declara ca vrei sa traiesti o viata autentica. O viata condusa din interior inspre in afara. Inceteaza sa te mai incarci din exterior. Implineste-ti nevoile. Adauga lucruri care iti vor face viata mai buna. Iubeste-te mai mult decat iubesti nevoia ta de relatie. Du-te la sursa pentru a vedea ceea ce ai nevoie.

Mercur este retrograd intre 28 aprilie – 22 mai. Mercur este in Taur. Este timpul sa incetinim. Ia-ti timp. Focalizeaza-te asupra a ceea ce te face fericit. Uita-te la resursele tale pentru a vedea unde poti sa faci imbunatatiri.

Resursele tale nu sunt doar banii. Ele reprezinta timp si energie. Asta include darurile tale. A-ti folosi darurile impreuna cu valorile iti reveleaza adevarata chemare. Care este scopul tau? Ce te face sa te scoli din pat dimineata? Ce iti aprinde pasiunea?

Mercur, Jupiter si Pluto iti dau putere sa-ti vindeci viata. Poti sa-ti vindeci corpul. Poti sa-ti vindeci inima. Ce trebuie sa se vindece in tine? Poti sa cresti abundenta. Poti sa-ti manifesti talentele tale si sa creezi bogatie.

Mai putin inseamna mai mult. Traieste o viata mai simpla. Asta iti ofera bucurie. Te elibereaza. Esti aici pentru a fi fericit.

Exista o cvadratura cu Marte si Saturn in Segetator. Neptun in pesti. Jupiter in Fecioara.  Adevarul poate fi revelat chiar acum.

Care este adevarul tau? Ce functioneaza pentru tine? Nu pentru ceilalti, ci pentru tine. Cand tu evoluezi, astfel fac si credintele tale. Spune-ti adevarul. Fii doritor sa asculti. Da drumul nevoii de a-i judeca pe altii din cauza credintelor tale. Ce trebuie sa se schimbe pentru tine? Ce te tine inapoi? Ce functioneaza pentru tine? 

Luna plina in Scorpion inseamna pentru tine sa-ti folosesti puterea pentru a creea viata pe care o doresti cu adevarat. Fii magicianul. Foloseste-ti magia pentru a crea frumusete. Vino dintr-un loc de dragoste si nu de frica.

Iubeste si nu te teme. Fii fara frica. Luna plina se va focaliza asupra ta, asupra stimei de sine si resurselor. Scopul este sa traiesti autentic. Traieste din adevar.

Luna plina in Scorpion iti reveleaza vulnerabilitatile si dorintele neimplinite. Scorpionul iti arata ceea ce ai nevoie sa transformi. Dai astfel nastere unei noi paradigme. Creezi din inima. Traiesti din inima. Faci ceea ce iubesti cu adevarat si valorizezi. Asta va crea raiul pe pamant. Fii cine esti cu adevarat.

Nu-ti lua ochii de la ceea ce vrei. Atinge stelele. Lupta pentru vise. Protejeaza-ti talentele si darurile. Fii constient. Fii treaz. Asuma-ti puterea. Fa ceea ce te imputerniceste. Fii cel mai bun prieten al tau.

Nu te focaliza pe modul in care te trateaza ceilalti. Focalizeaza-te asupra cum le permiti celorlalti sa te trateze.

Nu vei face intotdeauna ce e corect. Potentialul tau va varia de la o zi la alta, in functie de cum te simti in ziua aceea. Mentine dragostea in inima ta. Inima ta are nevoie de dragostea ta pentru a ramane puternica.

Dragostea este puterea ta. Acest adevar este atat de simplu. Iubeste. Este puterea ta reala. Cum te iubesti pe tine? Iubeste-te. Doar atunci ii poti iubi pe ceilalti. Asta este necesar. Fii binecuvantat. Fii in siguranta. Esti iubit. Suntem cu totii unul.

 

http://myemail.constantcontact.com/

Kelley Rosano

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *