Luna Plină în Taur, 24 octombrie 2018: Calmul din mijlocul furtunii

Publicat: 23 octombrie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Plină din 24 octombrie se află în semnul Taurului. O lună plină care ne aduce energia stabilității și ne ajută să ne ancorăm energiile într-un punct de centrare și echilibru, astfel încât să rămânem calmi atunci când viața ne aduce furtuna în cale.

Venus Retrograd este foarte activ în jurul acestei Luni Pline, aducând cu sine vreme de furtună în relațiile noastre.

De multe ori, tendința naturală atunci când se stârnește o furtună în viața noastră este să reacționăm, să devenim defensivi, să fugim și să ne ascundem din teama de a confrunta vijelia care tocmai a intrat pe ușa vieții noastre.

Avem nevoie să învățăm să punem pauză, să ne găsim calmul înainte de a confrunta furtuna. Pentru că altfel ieșim din puterea autentică și dăm controlul ego-ului nostru pentru a obține falsă protecție.

Iar atunci când ego-ul intră în joc, e greu să vedem adevărul. Intrăm în jocul de a ne lăsa ghidați de dorința de supraviețuire a stării actuale a lucrurilor, cu orice cost și prin orice mijloace.

Iar atunci când vine furtuna, de obicei ne sunt apăsate toate butoanele la care nu ne putem abține să reacționăm dintr-o stare de conștiință joasă. Acesta este momentul în care avem nevoie de conștientizare și de calm.

Reîntoarcerea la Sine

Luna Plină din octombrie ne ghidează să intrăm din nou în interior și să regăsim punctul de calm din mijlocul oricărei furtuni la care viața ne poate expune. Cât de des putem găsi acest loc de calm în viața de zi cu zi? Cât de mult suntem capabil să stăm centrați și în echilibru? Cât de des ne abandonăm și permitem lucrurilor să-și urmeze cursul lor natural?

Luna Plină ne permite să vedem toate aceste lucruri cu claritate mai mare. Ne permite să vedem adevărul și să vedem clar tiparele prin care ne pierdem conexiunea cu Sursa și alinierea cu noi înșine.

Adevărul este că furtunile, interioare sau exterioare, vor veni întotdeauna. Nu putem fugi de ele și nu ne putem ascunde. Viața ne aduce furtuni iar ceea ce avem de făcut este doar să rămânem aliniați cu adevărul nostru.

Energie de stabilitate

Energia Taurului cu care ne întâmpină această lună plină ne oferă stabilitate și ne ajută să ne găsim reperele interioare în fața haosului și a furtunilor din interior și din exterior.

Ancorarea în puterea noastră interioară ne ajută să reacționăm, să răspundem și să creăm realitatea de pe un nivel ridicat de conștiență.

Iar atunci când furtunile vin, să ne lăsăm purificați de ele. Ancorați în spațiul din noi care nu poate fi distrus de nimeni și de nimic, să ne lăsăm transformați de vârtejul furtunii.

Pentru că atunci când furtuna trece, Soarele e mai strălucitor, iarba e mai verde iar copacii mai puternici. Totul capătă sens și se regenerează, în lumina speranței.

Adaptare: foreverconscious.com

 

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *