Luna Plina in Sagetator, 9 iunie 2017: Tinteste spre dorintele Sufletului tau!

Publicat: 8 iunie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Plina in Sagetator ne reaminteste sa tintim spre ceea ce ne dorim si sa ramanem focalizati. Nu e momentul pentru ezitari si imprastiere, ci pentru focalizare si directie.

E momentul sa ne indreptam spre ce ni se asterne in cale. Stabileste-ti dorintele si clarifica-ti scopurile. Si mai ales, nu hrani haosul care poate creste in jurul tau.

Este momentul sa-ti focalizezi atentia pe ceea ce vrei si spre directia in care te indrepti. Urmeaza calea pe care ai creat-o pana acum si mergi inainte.

Curaj pentru a-ti urma dorintele Sufletului

Aceasta luna plina in Sagetator ne aduce pasiune si curaj pentru a ne urma drumul. Acest lucru este adevarat in special atunci cand ne referim la adevarul cel mai profund al inimii, pe care l-am solidificat in lunile anterioare.

Sagetatorul iubeste adevarul si autenticitatea.  In timpul acestei Luni pline suntem chemati sa ne ridicam la inaltimea adevarului interior. Si sa ne avantam, plini de curaj, spre calea care ni se asterne in fata.

Aceasta Luna Plina ne aminteste sa avem incredere in rezultatul pe care il cream. Pentru mult timp, am fost intr-un proces de curatare, de decizie si clarificare. Am cerut ce ne-am dorit si ne-am focalizat pe ceea ce am stiut ca ne va aduce crestere.

Sa avem incredere si rabdare. Sageata va ateriza unde am tintit, e nevoie doar sa ramanem cu ochii atintiti spre scopurile noastre.

Luna Plina in Sagetator: Claritate si raspunsuri

Aceasta Luna Plina aduce lumina in cateva arii in care am cautat pana acum solutii la probleme. Ne va aduce claritate in a vedea rezolvari in aceste zone. Ni se oglindeste acum energia de aduce lumina in zonele in care vrem sa devenim mai constienti.

La fel, suntem indrumati sa cercetam ceea ce este necunoscut si sa ajungem la radacina lucrurilor. Energia lunii pline ne va ajuta sa primim raspunsurile de care avem nevoie.

Jupiter intra direct in Balanta, dupa ce a fost retrograd din 9 februarie. Jupiter influenteaza Sagetatorul si acest lucru aduce miscari suplimentare la aceasta Luna Noua.

Este un moment de catalizare legat de adevarul in vietile noastre. Aceasta explorare profunda din ultimele luni a adus in atentie zonele unde avem nevoie sa vedem adevarul profund. In special cand vine vorba de scopul sufletului nostru pe aceasta planeta si de relatiile apropiate.

Jupiter ne vrea inradacinati in adevarul nostru cel mai profund. Ne indeamna sa stam conectati cu iubirea din inima noastra si sa integram la nivel profund ceea ce am invatat in ultimele luni.

Ceea ce am experimentat pana acum este ca o trambulina care ne poate lansa spre un viitor stralucitor. Nu-ti inchide ochii la lectiile care sunt parte din aceasta calatorie. Cunoaste-ti valoarea si nu te multumi cu mai putin.

Jupiter este planeta expansiunii iar miscarea sa directa ne ajuta sa trecem peste stagnarea care a existat in relatiile noastre in ultimele luni.

Ai girja la comunicarea agresiva in acesta perioada, pentru ca Sagetatorul este inclinat sa spuna lucruri intr-un mod direct. Desi este foarte recomandat sa ne spunem adevarul interior, e nevoie sa invatam sa facem acest lucru cu blandete.

Sursa: http://thegoddesscircle.net/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *