Luna Noua in Rac, 24 iunie 2017: Identitate si transformare

Publicat: 22 iunie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Noua in Rac care se apropie, impreuna cu energia solstitiului, mi-au adus din nou multe intrebari in suflet:

 • Care iti e punctul de echilibru cand te afli in plina transformare?
 • Cand nu mai stii cine esti datorita procesului de reconstructie, care este reperul pe care il ai mereu cu tine?
 • Cand nu stii spre ce te duci, cum gasesti pacea in interior?
 • Cum afli cine esti, cand nu mai stii cine esti? Pentru ca devii cine nu ti-ai permis sa fii pana acum?
 • Care e granita dintre identitatea ta, ca miez al fiintei tale, si transformarea continua prin care trecem ca suflete trezite?

  Luna Noua in Rac: purificare, de la identitate la transformare

Astea sunt intrebarile la care m-am gandit zilele acestea, in saptamana in care avem Solstitiul de vara si Luna Noua in Rac.

Doua evenimente puternice, care pe mine m-au dus in locuri pe care le credeam de mult timp vindecate. Am revizitat rani vechi, asteptari vechi care ma faceau nefericita, proiectii ale propriilor nevoi pe ceilalti.

Am mai trecut inca o data prin acel loc, pentru ca apoi sa pot sa ma redefinesc din perspectiva sufletului meu, din ce in ce mai liber de conditionari.

Acel punct de echilibru ne sustine oricat de jos e nevoie sa ne ducem intr-o anumita etapa a procesului nostru.

Acea parte stabila, in acord cu sinele mai inalt, care cunoaste planul divin si stie ca suntem in locul cel mai potrivit in acel moment, chiar daca suntem pe fundul prapastiei sau adancul intunericului.

Am extras pentru voi si un card semnificativ pentru Luna Noua in Rac:

“Porumbelul alb pictat pe acest card zboara deasupra Pamantului pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectiva mai inalta. Iti sugereaza sa faci acelasi lucru. Nu poti face asta fizic, dar poti sa o faci mental, deconectandu-te emotional de situatia prezenta. Indiferent care e situatia, opreste-te sa te gandesti la ea. Esti prea aproape sa vezi lucrurile clar. Exista o solutie simpla. Iti va deveni clara atunci cand te detasezi. Nu te mai focaliza pe situatie pentru o vreme. Adu-ti constientizarea in interior. Inchide-ti ochii. Relaxeaza-te. Mediteaza. Abandoneaza-te. Fa o plimbare in parc. Danseaza. Distreaza-te. Fa tot ce e nevoie sa te detasezi si solutia va deveni evidenta, la momentul potrivit.

Eliberez aceasta situatie puterii universale
Am incredere ca totul e bine in viata mea
Privesc la viata ea dintr-o perspectiva inalta
Sunt profund ghidat
Totul este clar in viata mea – sunt in siguranta.”

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *