Luna Nouă în Capricorn 17 ianuarie încetinire acordare împământare
Vindecare si autovindecare

Luna Nouă în Capricorn, 17 ianuarie: Încetinire, acordare, împământare

Săptămâna aceasta avem Luna Nouă în Capricorn. Pentru America de Nord și de Sud pe 16 ianuarie, pentru restul lumii pe 17 ianuarie.

Avem la dispoziție o fereastră de o zi în care să plantăm intențiile în timp și spațiu în Univers. E recomandat să ne acordăm 15-30 minute pe parcursul zilei de azi pentru a scrie 3 intenții din inimă pentru perioada următoare.


Lucrul cu intențiile la Luna Nouă în Capricorn

Apoi, putem așeza hârtia cu intențiile pe fereastră – sau afară dacă vremea o permite – acolo unde lumina lunii le poate vedea în fiecare noapte.

Ai încredere că intențiile tale se vor manifesta, așa cum luna crește și devine din ce în ce mai mare în fiecare noapte după Luna Nouă.

Poate dura mai mult decât un ciclu lunar pentru ca intențiile să se manifeste, însă e important să rămâi în acea energie, care prinde rădăcini chiar dacă nu poți vedea rezultatele.

Începutul acestui an a venit cu o energie pe fundal de împământare și de încetinire. Este energia de pământ a Capricornului, care transformă energia în materie. Materia este mai densă și mai înceată decât energia. Planetele sunt acum în Capricorn iar Soarele și Luna se aliniază și ele în acest semn. Totul se simte ca și cum lucrurile de-abia se mișcă.

Însă nu totul este în nemișcare.

Fluxul vieții este ca o bucată muzicală…uneori ritmul încetinește, sunetul e mai blând și instinctiv simți că urmează o pauză…fără să știi exact ce va urma.

În muzică, prețuim această pauză ca pe ceva ce dă sens întregului. În viață, degradăm momentele în care ritmul încetinește, considerându-le plictisitoare.

Când energia este în nemișcare și înceată, ești invitat să te acordezi la liniștea de dinaintea furtunii. Bucură-te de frumusețea pauzei, în același timp pregătindu-te pentru perioada de acțiune și înaintare.

Acesta este momentul în care închidem ușile ultimelor 6 luni. Ne îmbarcăm într-un nou sezon al eclipselor din ianuarie până în august. O perioadă de potențial, creștere și expansiune. Luna Nouă în Capricorn este poarta spre o nouă perioadă de creștere.

La Luna Nouă în Capricorn, acordă atenție intențiilor, dorințelor și scopurilor. Capricornul este un semn de Pământ și cu atât de multe planete în Capricorn, manifestarea este iminentă.

Folosește zilele acestea pentru a aduce proiecte și situații la încheiere, pentru a elibera lucruri care nu îți mai servesc. Fă spațiu pentru lucruri noi să vină. Pregătește-te pentru viața ta pentru următoarea etapă de mișcare, evoluție rapidă și acțiune.

Fii clar legat de intențiile tale. Reevaluează-ți rezoluțiile. Sunt cu adevărat ale tale? Spre ce tânjești tu cu adevărat? Ce te face cu adevărat să crești și să te extinzi?

Aliniază-ți rezoluțiile și intențiile cu Sinele tău Real și folosește acest portal spre 2018 așa cum poți mai bine. Energia Capricornului ne va ajuta să manifestăm tot ce avem nevoie.

Sursa: http://www.wearesacredplanet.com/

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Teofil spune:

    Imi place cum transformi articolele astrologice in ceva motivational. Te urmaresc cu drag…

    1. Ma bucur din suflet, Teofil! Sa ne fie de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *