liniile de timp si schimbarea destinului
Vindecare si autovindecare

Liniile de timp si schimbarea destinului

liniile de timp si schimbarea destinului

liniile de timp si schimbarea destinului


Este necesar sa renuntam la ego, pentru ca el este atasat de un anumit rezultat.

Nu putem sa ne programam inimile ca sa ploua sau nu, ca cineva sa fie vindecat sau nu, sau ca ceva sa fie diferit de ceea ce se intampla chiar acum. Trebuie sa fim una cu Spiritul si sa lasam sa ploua. Odata ce acceptam lumea, exact asa cum este ea, putem influenta viitorul, prin faptul ca mergem de-a lungul liniilor noastre de timp.

O linie de timp este un fascicol imaginar de Lumina, care ajunge in prezent, trecut si in viitor. Toate evenimentele din viata sunt inregistrate in liniile noastre de timp, din trecut pana in prezent, pentru ca fiecare actiune a noastra lasa o urma in timp.

Liniile noastre de timp se extind mai departe, in viitor, ca mii de fire luminoase, ca niste fibre optice care ies din fascicolul de Lumina – si fiecare in parte reprezinta un viitor posibil. Puteti sa urmariti posibilele voastre viitoruri, pentru a descoperi un viitor vindecat, in care boala de inima sau cancerul de san au fost vindecate, regimul de viata s-a modificat si relatiile toxice au fost curatate.

A merge de-a lungul liniilor de timp este o practica folosita de milenii. In societatile aborigene, de exemplu, samanii aveau nevoie sa conduca tribul catre locul unde se va afla pestele sau vanatul, in dimineata urmatoare. Asta se realiza prin urmarirea liniilor de timp ale satului, pentru a afla unde sa stea vanatorii si pescarii, in zorii zilei urmatoare, pentru a gasi animale sau pesti.

Asa ca, atunci cand calatorim pentru a ne cunoaste destinul, noi urmarim nu doar ceea ce este probabil, dar si ceea ce este posibil, indiferent de cat de improbabil ar putea parea.

Daca vom urmari doar destine probabile, nu vom gasi niciodata bizonul sau pestele, nu vom gasi o stare de vindecare sau o lume plina de pace. In loc de asta, vom da forta viitorurilor negative probabile, deoarece rezultatele negative pe care le gasim sunt deja instalate in liniile noastre de timp.

In fizica cuantica, exista o teorie numita “principiul incertitudinii al lui Heisenberg”, care spune ca observatorul influenteaza rezultatul evenimentelor. Daca observam o particula subatomica si consideram ca este o unda, ea va deveni cu adevarat o unda- iar daca ne asteptam sa vedem o particula subatomica intr-un anumit loc, ea va fi acolo. Putem aplica acest principiu si in vietile noastre, intelegand ca orice destin vom urmari, el se va implini; la urma urmei, toate profetiile se autoimplinesc.

Tunelul momenum este principalul canal al liniilor noastre de timp, cel care contine evenimentele din trecutul, prezentul si viitorul nostru. De fapt, 99 de procente din posibilitatile viitorului nostru e posibil sa fie extrapolate din directia in care curge. Aici se situeaza 99 % din rezultatele vietii noastre.

Doar unu la suta din posibilitatile noastre se afla in exteriorul tunelului momentum- ele sunt cel mai dificil de atins, dar adesea sunt cele mai promitatoare.

Tunelul momentum este ceea ce ne mentine sa mergem in sensul curentului, realizand contractele sufletului in care am intrat atunci cand ne-am nascut, predispozitia genetica pe care am mostenit-o si alegerile pe care le-am facut, inainte de a ne naste.

Daca am facut deja alegerile dificile care ne conduc la bunastare, lonegvitate si pace interioara, atunci e clar ca tunelul momentum ne sustine deja calatoria. Asta se petrece atunci cand schimbam relatiile toxice, cand demisionam dintr-un serviciu de cosmar, cand mancam sanatos si facem exercitii fizice si avem o viata armonioasa.

Dar, pentru multi dintre noi care sunt in situatii mai dificile si vor sa-si schimbe cursul vietii, acei 1% care se afla in afara tunelului momentum este locul in care isi pot gasi destinul. Este locul in care ne putem uita, atunci cand viata noastra pare ca nu mai merge si trebuie sa exploram alte posibilitati.

De exemplu, atunci cand cineva este diagnosticat cu o forma de cancer care este fatala pentru majoritatea oamenilor, 99% din liniile destinului sau pot conduce la o boala lunga si chinuitoare sau la moarte. Doar 1% din linii va conduce la sanatate, dar accesarea acestui 1% necesita o transformare a vietii in proportie de 99%.

Caracteristicile genetice, stilul de viata si mediul emotional se aliniaza toate in tunelul momentum care conduce catre boala, dar persoana trebuie sa-si modifice treptat viata (dieta, sa renunte la un serviciu foarte stresant).

Ceva si mai puternic este sa-si transforme energetic intreaga traiectorie a tunelului momentum, prin calatoria de-a lungul liniilor timpului, pentru a alege un destin mai fericit. Acest destin se instaleaza de-a lungul timpului, prin simplul act de a-l vedea si de a-l gasi. Atunci, traseul tunelului momentum este modificat.

Odata ce cursul tunelului momentum se aliniaza cu destinul nostru, ne putem transforma intreaga viata. Nu este necesar sa fim extrem de atenti la fiecare elegere pe care o facem, ci doar sa fim un bun manager al circumstantelor vietii noastre, cu o perfecta cunoastere si incredere ca am ales cel mai potrivit destin pentru noi.

Atunci cand destinul se instaleaza in viitor, tot Universul conspira alaturi de noi pentru a-l face sa devina realitate. Sistemul nostru de ghidare interioara ne directioneaza catre acest destin, iar mana spiritului ne sustine.

Pentru mai multe detalii despre cum putem accesa liniile de timp si schimba viitorul, cititi cartea “Sa refacem trecutul si sa vindecam viitorul, prin recuperarea sufletului”, Alberta Villodo, Editura For You

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *