,

Înregistrările Akashice și perspectiva sufletului: Masterclass gratuit

Publicat: 4 ianuarie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Înregistrările Akashice reprezintă o frecvență disponibilă fiecăruia din noi, întotdeauna aici, la o respirație distanță.

Prin ele putem avea acces la amprenta originară a sufletului nostru, la contractele sufletului nostru, putem înțelege lecțiile karmice, cine suntem și ce avem de făcut ca suflete pe Pământ. Și putem avea acces la perspectiva sufletului, în tot ceea ce ni se întâmplă în această dimensiune.
Este locul din noi în care putem aduce împreună zbuciumul călătoriei umane și perfecțiunea planului divin.

Vă invit la acest Masterclass gratuit pe cei care simțiți că e momentul să deschideți această frecvență în viețile voastre și să aduceți acest nivel de conectare mai aproape de inima voastră.

Iată ce vom vorbi în acest Masterclass:

 • Ce înseamnă Înregistrările Akashice
 • Motivele pentru care ne simțim deconectați de la această frecvență în viețile noastre 
 • Cum putem redeschide această frecvență în inima noastră
 • Principalele lecții învățate din lucrul meu cu Înregistrările Akashice

Vă aștept cu bucurie la acest Masterclass gratuit, desfășurat pe platforma Zoom.
Data: marți, 10 ianuarie, ora 19.

*** Înscrierea se face mai jos, prin introducerea datelor în formular și apăsarea butonului Abonează-te. Veți primi toate detaliile de conectare în ziua desfășurării evenimentului.


 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *