Cum cedam altora din energia noastra: fragmente de suflet si legaturi energetice

Publicat: 21 ianuarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

cum cedam altora din energia noastra fragmente de suflet si legaturi energetice

cum cedam altora din energia noastra fragmente de suflet si legaturi energetice


E momentul sa incetam sa transferam din puterea noastra altora!

Cum ne dam seama daca facem acest lucru? Iata cateva intrebari la care sa te gandesti, timp de cateva momente:
 • Simti nevoia sa te eliberezi de ceva?
 • Esti atras spre aceeasi oameni si acelelasi actiuni, chiar daca stii ca nu-ti fac bine ?
 • Te simti “tarat” mereu catre aceeasi relatie nesanatoasa?
 • Nu poti sa renunti la alcool, fumat, droguri sau alte obiceiuri nesanatoase?
 • Simti prezenta unei persoane, chiar daca ea nu e acolo?
 • Simti ca nu esti prezent in intregime in momentul prezent, acolo unde te afli?
 • Faci parte dintr-un grup cu care pur si simplu nu poti sa intrerupi legatura?
 • Ai fost hartuit, fizic sau psihic, si nu poti sa treci peste asta?
 • Esti tulburat de energii pe care le simti “straine”?

Atunci probabil ca va trebui sa faci cateva eforturi pentru a-ti recupera energia si a te reintregi ca fiinta energetica.

Intre oameni se formeaza multe legaturi. Reactionam unii la altii, ne controlam unii pe altii.

Exista si expresii care reflecta aceasta realitate a legaturilor energetice:
 • “nu mai sunt eu insumi ”
 • “pur si simplu nu il/o pot uita”
 • “mi-am pierdut controlul ”
 • “nu mai stiu ce fac ”
 • “cum se poate intampla asa ceva? ”
 • “personalitati multiple”
 • “e atras de cine nu trebuie”
 • “nu pot sa ma eliberez de problema asta”
 • “ma intorc la aceeasi situatie, ca sa fiu pedepsit si mai mult”
 • “intre ei e o legatura foarte puternica”
 • “el o da inapoi foarte mult pe ea”
 • ” X mi-a intrat pe sub piele”
 • “e agatat de ea”
 • “ii voi asculta intotdeauna ordinele”
 • “ma urmeaza orbeste”
 • “ganduri care nu-mi apartin”
 • “oare de ce-am spus asta”

Vorbim despre aceste lucruri si le recunoastem de obicei atunci cand patrund in viata noastra. Si ce facem referitor la acest lucru? De obicei, absolut nimic! Continuam sa ne hranim dependentele si legaturile cu energia noastra si sa le facem sa aiba o putere si mai mare asupra noastra!

Ce sunt fragmentele de suflet?

Sunt bucati de energie care apartin unei persoane, dar nu sunt, din punct de vedere fizic cu acea persoana. Sunt parti de energie pierdute, care raman conectate cu persoana respectiva prin corzi. Aceste corzi fac ca anumite persoane sa se intalneasca, din anumite motive. Ele intretin legatura dintre mama si copil. Fragmentele de suflet se gasesc in general in ambele parti implicate intr-o relatie energetica: o parte din energia ta este atasata celuilalt, iar o parte din energia lui iti este atasata tie.

Ce sunt corzile sau stringurile?
Fragmentele de suflet sunt legate de tine printr-o legatura de energie. Putem compara aceasta legatura cu o coarda prin care energia curge in ambele sensuri. Fiecare fragment are atasate aceste corzi.Atunci cand vrem sa ne aducem inapoi fragmentele de suflet, ne este returnata intreaga noastra energie. Devenim mai putin confuzi si mai intelegatori fata de noi insine. Vom avea mai multa energie, pentru ca vom stopa pierderile energetice care se intampla prin alimentarea atasamentelor si a legaturilor.

Am experimentat cu totii multe interactiuni cu diferiti oameni, fie pe parcursul acestei vieti, fie in vietile trecute. Cu cat a fost interactiunea mai puternica, cu atat am lasat in urma mai multa energie. Abuzul fizic poate lasa in urma gauri de energie si atasamente permanente, care ne vor afecta pe parcursul intregii vieti, daca nu le indepartam. Relatiile de dragoste implica legaturi energetice puternice. Relatiile sexuale creeaza cele mai puternice legaturi. Ce se intampla cand dragostea se schimba in frica si manie ? Atasamentul ramane, iar energia negativa curge si dinspre tine si inspre tine.

Mamele ataseaza multe fragmente de suflet si corzi energetice pentru a-si proteja copiii. Ce se intampla atunci cand mama nu vrea sa taie aceste legaturi si sa elibereze copilul, pe masura ce acesta creste? Daca acel copil nu este suficient de puternic sa rupa acea relatie controlatoare, va rezulta o relatie plina de atasamente istovitoare, care va limita puterea spirituala a ambilor participanti la relatie, posibil pentru toata viata.

Cum putem sa ne recapatam fragmentele de suflet?

Acest lucru se poate face cu ajutorul tehnicii Theta Healing , o metoda de vindecare puternica. Theta Healing foloseste iubirea neconditionata a Creatorului pentru a-ti inapoia fragmentele de suflet pierdute, a taia legaturile, a curata toata energia negativa si a trimite si celeilalte persoane fragmentele ei de energie, curatate si pline de lumina.

E posibil sa nu ne putem recupera toate fragmentele de suflet si corzile energetice dintr-un singur exercitiu de vindecare. Schimbarea este de durata. Unele legaturi sunt foarte puternice si merg mult inapoi in trecut. Cel mai bine e sa se indeparteze mai intai energia din cea mai distructiva relatie si cea mai mare trauma suferita in viata. Unele energii pot fi blocate in tine, datorita lectiilor de viata pe care trebuie sa le inveti. Vrei sa-ti inveti lectiile si sa mergi mai departe, sau vrei sa ramai legat in continuare in atasamente care te secatuiesc de energie?

Importante sunt si credintele tale, care au permis la inceput ca aceste atasamente sa se instaleze.  Credintele sunt programe care, precum in cazul unui computer, sunt parti din sistemul tau de operare. Ele definesc persoana care esti. E nevoie si de lucru asupra sistemului de convingeri, pentru a prevedea pierderile de energie prin atasamente, in viitor.

Un alt aspect de luat in considerare este energia traumelor fizice sau psihice, energie care s-a ancorat puternic in tine si provine din aceasta viata, din vietile tale trecute sau chiar din vietile inaintasilor tai. Toate aceste lucruri iti influenteaza actiunile;  insa toate pot fi vindecate, atunci cand tu iti propui asta.

Pentru a invata despre aceste aspecte si multe altele, puteti participa la cursurile Theta Healing. Aflati mai multe detalii citind un articol precedent: Curs Theta Healing.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *