Consilierea spirituală: măiestria de a aduce împreună umanul și divinul

Publicat: 9 mai 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Consilierea spirituală

Am lucrat cu oamenii în multe moduri, de-a lungul timpului. Individual și în grup, în workshop-uri, programe, traininguri, formări, prin multe metode și instrumente.

Indiferent de modalitatea în care lucrăm, cred că cel mai important lucru atunci când avem un alt suflet în fața noastră este să ne permitem să vedem cine este cu adevărat.

Dincolo de viața sa, de traumele sale, de istoria sa, de familia sa, de personalitatea sa, de mecanismele sale defensive. Și, mai ales, dincolo de dorința noastră de a-l ajuta, a-l vindeca, a ști sau a părea competenți și terapeuți de succes.

În consilierea și mentoratul spiritual, ești la întâlnire cu sufletul omului înainte de toate.
Îi ții sufletul în palme, cu cel mai mare respect.
Îi privești în ochii sufletului, cu cea mai mare iubire.
Și lași ca, în aerul dintre voi, să se modeleze și să se nască întrebarea nerostită: “Cine ești tu, ca Suflet?” Și următoarea întrebare: “Cum te pot însoți spre ceea ce este spre binele tău mai înalt, acum?”

După ani și ani de inițieri prin care a trebuit să trec în viața mea personală, după nenumărate transformări, evoluții și redefiniri în misiunea și în munca mea, simt că a venit momentul să formez oameni care vor sa dea mai departe frecvența consilierii spirituale autentice. A întâlnirii cu alte suflete din cel mai mare respect, onorare și dorință de a-i ghida pe ceilalți spre binele lor mai înalt.

Parte din misiunea mea este să aduc aici o nouă paradigmă a spiritualității. A spiritualității autentice, nu a spiritualității folosite ca un pretext pentru a evada din realitatea vieții pe Pământ și de a crea iluzii după care să ne ascundem, pentru a nu ne uita la durerile noastre omenești cele mai mari.

Ci a acelei spiritualități care ne ajută să fim mai ancorați în viața pe pământ, în toate domeniile ei – de la conexiune reală cu Sinele Divin și  energiile înalte, la putere personală și împuternicire autentică din autoritate interioară, la abundență și bani, la energie sexuală asumată și integrată și la business-uri aliniate cu cine suntem cu adevărat. 

Misiunea mea este să aduc împreună cele mai înalte realități spirituale cu cea mai profundă umanitate, și să împuternicesc suflete, oameni și business-uri să își atingă potențialul real.

Și simt că asta este cumva spiritualitatea autentică: ne ajută să ne vedem cu adevărat la nivel de suflet unii pe ceilalți, în același timp în care ne ajută să fim și mai ancorați în toate aspectele vieții pe Pământ.

Ce înseamnă consilierea spirituală în viziunea mea?

Consilierea spirituală înseamnă a accepta atât funcționarea acestei dimensiuni, exact așa cum e viața pe Pământ, cu tot ce presupune ea, în același timp în care avem capacitatea să vedem perspectiva sufletului în orice situație. Și să ghidăm oamenii spre această perspectivă care le poate aduce împăcare în suflet, indiferent prin ce trebuie să treacă la nivel uman.

Consilierea spirituală înseamnă împământare și acceptare față de viața pe Pământ, exact așa cum arată ea. Înseamnă să ieșim din lupta cu viața, cu planul concret și cu planul materiei. Înseamnă că e nevoie să stăm cu partea din noi căreia uneori îi este greu să fie aici și să găsim din nou și din nou strălucirea sufletului nostru și să avem puterea să ne aducem sufletul aici.

În consilierea spirituală autentică, nu creăm iluzii spirituale doar pentru că nu acceptăm viața pe pământ așa cum este acum. Ci ne asumăm capacitatea de a ne transforma provocările omenești prin puterea sufletului și de a ne crea o viață pe Pământ conform cu cine suntem la nivel de suflet.

Nu ducem oamenii într-o realitate imaginară, nu creăm iluzii, nu fugim de durerea vieții, nu facem by-pass spiritual. Stăm cu greul și durerea vieții pe Pământ, în timp ce ținem în suflet mereu, ca un stâlp care nu cade niciodată, viziunea și perspectiva sufletului. Acea licărire de lumină care e mereu acolo, chiar și în cel mai profund întuneric și cea mai adâncă disperare umană.

Nu creăm psihoze despre lupta dintre întuneric și lumină sau despre cât de “luptători ai luminii” suntem noi. Ci acceptăm și integrăm întunericul și lumina din noi și mergem în echilibru cu cele două: cu lumina într-o mână, cu întunericul într-o mână. În același timp, ieșim din naivitate față de întunericul exterior atunci când acesta încearcă să ne manipuleze, să ne deconecteze de la Sine și de la ceea ce suntem cu adevărat.

Consilierea spirituala înseamnă a ghida sufletele spre acceptare și Iubirea mai Înaltă, indiferent care este experiența prin care trec la nivel uman. Este ca și cum am fi un far pe o mare învolburată. Nu negăm furtuna, dar nici nu suntem afectați de ea. Continuăm doar să strălucim, indiferent cât de întunecată e noaptea, cât de mare e furtuna, cât de învolburată este marea.

Nu înseamnă neaparat vindecare în sensul dorit de noi, din dorința de a obține un anumit rezultat. Ci înseamnă a ghida un suflet să își integreze lecțiile sufletului, indiferent are sunt acelea. Uneori cu scopul de a avea o viață împlinită aici, iar alteori ca să poate trece cu împăcare în cealaltă dimensiune.

Consilierea spirituală nu înseamnă a repara oameni pentru că ceva e în neregulă cu ei, nu înseamnă a-i salva de la ceva, nu înseamnă nici măcar a-i vindeca de ceva. Ci înseamnă a împuternici suflete să-și aducă aminte cine sunt cu adevărat.

Și nu în ultimul rând înseamnă a aduce cunoaștere spirituală autentică, conectată la adevărata Sursă a Iubirii și a Adevărului și instrumentele necesare pe care le oferim oamenilor pentru a-și face o viața mai armonioasă, în acord cu Divinitatea din ei.

Pentru sufletele care rezonează, am creat HIGHER LOVE: program de formare în consiliere spirituală care se desfășoară în perioada iunie-iulie 2023.

Cu bucurie,
Mihaela Marinaș

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *