Ce vrea inima ta?

Publicat: 20 iulie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

“Vor fi cateva momente in viata ta cand inima iti va spune sa faci ceva, ceva care iti sfideaza logica, iti tulbura toate planurile si care pare nebunie curata in ochii celorlalti. Cand se intampla asta, fa acel lucru. Asculta-ti instinctele si ignora orice altceva. Ignora logica, ignora complicatiile si urmeaza-ti instinctul” ~ Judith McNaught

Cu ocazia acestei Luni Pline, suntem indrumati sa ne urmam pur si simplu chemarea inimii.

Nu exista explicatie rationala pentru miraculos.

In timpul acestei Luni Pline, axa Rac-Capricorn va scoate la iveala diferenta intre ceea ce vrem si ceea ce se asteapta de la noi.

Racul este legat de iubire iar Capricornul de a face lucrurile cum trebuie. Cu aceste doua semne in opozitie, este vorba despre o realitate care iese la suprafata acum, desi e asteptata de mult timp.

“Trei lucruri nu pot fi ascunse mult timp: soarele, luna si adevarul”. ~ Buddha

Uneori, simplitatea inimii care vrea ceea ce vrea este confuzia noastra cea mai mare. Pentru ca, uneori, ce vrea inima nu ne convine deloc sau, mai degraba, nu convine unei parti din noi.

Trebuie sa alegem intre a ne urma inima si a face ceea ce se asteapta de la noi.

inima-ta

Este un ultimatum pe care ni-l dam noua insine.

Nu ne cere nimeni sa alegem.

Nu ne spune nimeni ca este o situatie de tip totul sau nimic, pentru ca de data asta avem ambele variante.

Da, poate ca trebuie sa ne rearanjam planurile si sa realizam ca viata pe care am planificat-o nu este viata care ne este destinata sa-o traim. Cand acceptam aceasta realitate, viata pe care o traim poate fi mult mai buna.

De data asta, decizia este doar in mainile noastre.

Nu va face nimeni aceasta schimbare importanta pentru noi.

Nimeni nu stie adevarul inimii noastre, cu exceptia noastra.

In zilele acestea, este important sa ne intrebam: ce vrea inima sa-mi spuna?

Unde vrea ea  sa fie?

Nu putem sa avem totul, pana cand nu ne spunem ca meritam acel lucru.

Nu trebuie sa fie o alegere intre dragoste si responsabilitate. Aceste polaritati exista doar daca luam decizii bazate pe frica.

inima-ta-2

Adevarul este ca putem sa avem ce vrea inima si sa ne indeplinim si responsabilitatile.  Primul pas este sa vedem ca exista o diferenta intre cele doua.

Indiferent cat de mult am vrea sa ne controlam inima, ea constituie un aspect din noi care va face intotdeauna doar ceea ce vrea ea sa faca. Si nu putem schimba asta cu niciun chip.

Daca inima noastra nu este implicata in ceva sau cu cineva,  atunci  nici tot timpul din lume si nici incercarea noastra disperata de a o convinge sa fie acolo complet nu va putea determina acest lucru.

Uneori inima ne va duce inspre ceva ce pare ilogic, insa ea isi va urma intotdeauna calea.

Fiecare din noi are o idee despre cum consideram noi ca ar fi viata. Uneori, cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ne agatam de aceste idei. Dar daca doar pur si simplu ne-am elibera de aceste idei?

Daca am inceta sa incercam din greu sa facem ca viata sa fie asa cum ne-am imaginat-o. Daca in loc de asta am face spatiu pentru a ne bucura de viata asa cum ne este menit ca ea sa se desfasoare?

Exista un motiv pentru orice in aceasta viata incredibila si frumoasa – si pentru probleme si pentru succese.

Nu putem avea una fara alta.

Si, desi nu putem sa lasam realitatile vietii deoparte, nici nu ne putem ignora inimile la infinit.

Uneori nu este niciun motiv logic pentru care inima vrea ceea ce vrea.

Si nu putem incerca sa intelegem inima – la fel ca si cu dragostea, inimile noastre fie sunt acolo fie nu.

Am avut un an de sondare a adancimilor sufletului si de a ne misca spre urmatorul pas al calatoriei noastre. Acum, asta este ultima piesa a puzzle-ului: inima noastra.

Pentru ca fiecare din noi merita iubire. Meritam sa ne simtim pretuiti si linistiti langa cineva care ne hraneste sufletele. Acum este momentul sa actionam asupra acelui lucru.

Sa facem alegerile astea din dragoste, astfel incat sa primim dragostea in viata noastra cu inima deschisa larg. Deci acum, singura intrebare ramasa este: ce vrea inima ta?

Sursa: Elephantjournal.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *